För MIN skull...

...så håller mamma och pappa på med ett experiment med mig just nu. Den heter 5-min-metoden. Fattar inte varför de måste göra den hemska grejen mot mig, men jag hör om och om att det är för MIN skull. SÅ...jag får väl tro på dem såklart. Det innebär att de nattar mig varje kväll när jag är liksom vaken! Hittills har jag ju haft sån lyx att ha somnat säkert och tryggt i vid mammas bröst. Fått min kvällsmat och somnat, och mamma har sedan lagt ner mig i min säng. Ibland har jag vaknat varannan timme och då fått ny mat av mammas fantastiska egenproducerade mjölk ;).

MEN NU...med den nya metoden så vill de lägga mig VAKEN! (när jag är trött alltså och då det är dax att sova). MEN...hur vet DE när jag vill sova! Hmm...ja, jag får väl finna mig i detta, för jag är ju trots allt omyndig just nu. Men när jag blir 18 år, då vill jag nog välja själv hur jag vill somna. Hoppas jag får det då :)

De har hållit på 5 kvällar nu och jag har skrikit på bra kan jag säga. Igår tex, då skrek jag i 35 min. Det innebar att mamma o pappa kom in varje 5:te minut och "kollade in mig" och sa snällt några få ord, fast tydligt och bestämt GOD NATT och gick ut igen. Jag skrek och lipade och ville inte bli lämnad ensam i min stora säng. Mamma och pappa satt ju utanför rummet i soffan, men då jag inte kunde se dem så kunde ju inte jag veta om de verkligen gjorde detta. Jag somnade i alla fall till slut - alla 5 kvällarna. OCH jag sov längre på nätterna än jag någonsin gjort tidigare. SÅ...de gjorde det för MIN skull trots allt --- hoppas jag ;)

Nu skall jag vila - hörs sen.
Kram Mysplutten


Fotbolls-VM har börjat

Mamma är hemma och slötittar ibland då jag sover...så jag sover inte så mycket därför. Hehehe... Vet att mamma inte är så jätteintresserad när inte vårt svenska landslag är med, så då liksom hjälper jag ju henne...att INTE behöva titta på det. Hahaha....

Elfenbenskusten var hennes favorit förra VM, för de spelade så underhållande och kul fotboll, så jag håller på dem. De har ett kul namn oxå.

Hej då.
Mysplutten


7 - 14 kg

Jajjamensan...det är detta som gäller nu...i blöjor. Pappa har köpt en ny storlek som jag testar. Fyllde den precis med en stor...för att se om den inte läckte. Och vet ni va! Mamma märkte att den höll!!! hihihi....stackars mamsen, att behöva rengöra min bakdel titt som tätt jämt. Men hon får nästan lite granna skylla sig själv, för hon ger mig ju massa god burkmat varje dag. Och...jag har inte några fickor att lägga dem i...utan maten kommer ut där maten brukar komma ut...hihi...

Ville bara säga detta...att jag är en STOR TJEJ nu, som använder STORA blöjor nu. Duktigt va!

Kram alla goa blöjkompisar och icke blöjkompisar.
Mysplutten


Studentdax för min söta kusin Anna

4 juni var det dax för min kusin Anna att ta studenten. Jag och mamma åkte till Falkenberg med morfar i hans bil.

Utflykt till Slottskogen

Kommer mer här...

Mamma!

Jovisst hörrenidär...jag sa MAMMA...tyckte mamma i alla fall. (om det gör henne glad att hon tyckte jag sa detta...så bjuder jag på detta) Och vet ni va - en hemlighet oss emellan - shhh....(jag sa faktiskt maaaaaamaaa). Saken var den att hon gick ifrån mig när jag låg i sängen och...jag visste inte hur jag skulle göra för att göra mig hörd, så jag chansade med just "maaaamaaa". Och oj vad mamsen sken upp då...och rent av SPRANG tillbaks till sängen och mig.

Så! Ett tips till er andra bebisar. Kör med ordet "MAMMA" när ni vill ha uppmärksamhet - det funkar!

Kram kram
Mysplutten


RSS 2.0