Köruppvisning i kyrkan

WOW vad HÄÄÄFTIGT det var att sjunga i kyrkan! WOW! WOW! WOW!
Jag och alla andra barn sjön MASSA sånger! Och det var både nervöst och roligt. Jag vinkade flera gånger till mamma och pappa och det var så roligt att jag inte vet vad jag skall skriva. Superduperduperduperduperkul var det. Jag vill göra det igen och det skall jag få sa vår kör-fröken Veronica. Jippieeeee! Det blir innan jultomten kommer sa hon. Åååååhhhhh, jag som längtar till både min födelsedag OCH till tomten. Ååååå, måste jag vänta såååå länge!!! Men innan då, så skall vi träna mer på andra sånger sa de, så det blir ju kul det oxå.
 
Det var massa folk i kyrkan som lyssnade och de sjöng med ibland oxå. Men de var inte lika bra som oss på att göra rörelser till. De försökte i alla fall. Min mamma filmade lite. Ska bli kul att se sen tror jag. Hihi.
 
Vet ni vad jag fick göra mer? Jo, jag fick gå fram och hämta en barn-bibel. Det var en bok med massa kul bilder i. Och små korta berättelser om folk från förr. En bild hade två personer på, och de var.......hihi....de var....nakna!!!! Hahahaha :) :) :) De var Adam och Eva sa min mamma. De två första personerna i väääärlden. Wow! Coolt. De hade nog inte hunnit köpa kläder än, när någon tog kort på dem. Den boken vill jag läsa i vaaaarje kväll nu. 2 berättelser sa mamma att hon kan läsa. Jag kan ju faktiskt läsa själv oxå nu, så jag kanske kan läsa lite i smyg...hihi.
 
Efter vi var klara så fick vi fika i kyrkan. Vi fick smörgås och frukt och saft. Mammor o pappor o andra vuxna fick ta kaffe om de ville. Vi fick även isglass - piggelin! Mums. Jag åt min glass först och SEN åt jag en macka :)
Mamma fick en piggelin med. Hon åt upp den fortare än mig....och då sa jag:
- Den som spar hon har! hihi

Jag skall lägga in en bild här snart från kyrkan, så vänta lite till bara.
 
Kram kram, nu måste jag gå för jag skall hem från fritids nu.

/Felicia 

Ny och spännande grej!

Vet ni vad jag har börjat på nu? Jo, jag har börjat i en kör!
En kör är en grupp med barn som sjunger och gör rörelser till sången liksom. Det är med mina roliga rytmikfröknar Veronica och Sara som jag är i kören med. Vi var MASSA barn som sjöng. Först så ville jag inte riktigt, för när mamma sa att det inte är rytmik längre utan att det är mer sång, ja då sa jag att jag inte ville, för jag ville inte sjunga för andra. MEN...det var SUUUUUUPERKUL!!!!!!
 
Min kompis Carolina var med oxå, och Ebba. De träffar jag bara när jag är där så det var roligt. Min mamma o Carolinas mamma brukar sitta utanför och prata...bla bla bla...heeeela tiden. De babblar om massa saker tror jag, kanske om oss barn....hahaha!
 
Och...vet ni vad mer, jo att om en vecka så skall jag och min grupp få sjunga i en kyrka! Ska bli jättekul faktiskt! Hoppas att jag vågar! Jag skriver här när jag varit där så ni får veta liksom hur det var.

En annan sak förresten. Jo, jag har börjat läääääsa sagor själv nu. Inte så långa böcker men ibland får mamma o pappa inte läsa utan JAG skall försöka först. Det är såååå kul att kunna bokstäver nu.
 
Puss å kram....banan :)
/Er Flisan

Sep 1


Kräftskiva på gården

Muuums! Jag har fått äta räkor!

På min gård så var det många folk förra helgen. Det var nämligen kräftskiva.
Mamma och jag bjöd in massa folk på fest. Vi hade varit ute i vår uppgång innan i denna veckan och då la vi en lapp i varje grannes brevlåda :) Det var jättekul att göra det. I en brevlåda så låg det huuuur mycket post och reklam som helst. De har nog inte varit hemma på länge....


Aug kompisar


Aug Skolstart


Aug 3 Fritidsstart


Aug 2


Aug 1


Juli forts...4


Juli forts...3


Juli forts...2

Kommer

Juli forts...1

Kommer

RSS 2.0