IKEA

Sveriges mest kända varuhus heter IKEA. Undrar vad det betyder...hmmm...kanske nåt kod-ord om leksaker kanske... I alla fall, så har mamma o pappa och jag varit där idag. Pappa har köpt lite grejer till mitt rum hos honom. Jag har redan fått en spjälsäng utplacerad i hans lägenhet (som jag hoppas få sova i snart). Nu köpte han lite mer roliga grejer såg jag i kundvagnen.

Jag älskar katter, så han köpte en superfin katt som var jättegosig. Den är svart och lite grå och lite vit tror jag. Den är så mjuk att jag bara vill mysa o krama den hela tiden. Tack snälla pappa. Min goa mamma köpte oxå lite grejer hem till hennes lägenhet. Bland annat en grej som jag blev jätteglad för...nämligen en LIKADAN katt som pappa köpte. Jippie... Nu behöver jag inte sakna min katt någon gång utan jag kan busa med dem var jag än är och sover någonstans. Kanonbra ju ;)

Lite nya muggar, skedar, haklappar mm köpte de oxå till mig, som jag kan använda framöver. Jag är ju hela 9 månader snart så jag kan äta själv snart hoppas jag...och de oxå tror jag. hihi....
Nu ska jag sova. Vällingen väntar först bara. Jag somnar faktiskt lite fortare varje kväll...oftast, efter vällingen.

Kram kram till alla! Speciellt till mamma och pappa! Ni är bäst!
Mysplutten


Moster på besök :)

Jaaaaa....äntligen har jag fått rå om min moster själv ihop med mamma....eller rättare sagt så har de rått om mig. hihi.... Min moster Eva var här i helgen som varit precis. Vi var ute på ett mysigt fik vid Slätta damm. Mamma och Eva åt våfflor med sylt medans jag fick go köttfärssås och spagetti från en burk. Min favoritburk! Yammmiii! Sen promenerade de runt med mig runt dammen där och jag låtsas-sov...hihi....
Hemma så lekte moster buslekar med mig. Jag skrattade massor och när jag blev trött så la jag mig i hennes famn och lutade mig mot hennes axel. GUUUUUD...då smälte moster....hihi...och hon blev jätteglad. Jag oxå ;)
Ska bli kul nästa gång vi ses för nu känner jag igen henne lite mera ju. Rolig och gullig moster har jag.

Moster kom in när jag vaknade på söndagen och det var jättemysigt. Jag log med hela mitt ansikte, ögon, kropp och själ. Hoppas hon är här i morn och dan efter med...och....alltid!!!

Nä, nu är det dax att sova. Godnatt alla.
Mysplutten


Grattis mormor

Kära mormor. Jag har inte träffat dig och jag är ledsen för det. Synd att vi inte hann ses. Av vad jag hört från mamma och av några andra så var (och är) du helt fantastisk. Snäll, givmild, ödmjuk, omtänksam, gullig och en underbar mormor och farmor. Min mamma är oxå jätteledsen att du inte finns här med oss alla och att jag och du mormor, inte får ses. Inte riktigt än i alla fall. Mamma säger att någon gång så kommer jag att få träffa dig. Tills dess så kan jag ju drömma om dig, för det gör mamma.
Många varma kramar till dig mormor, där du är. Hoppas att du får tårta och fina blommor av några andra där. 
Pussar o kramar i massor oxå så klart. Må så gott. Mamma hälsar oxå massa.

Kram o godnatt söta mormor och
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN.
Mysplutten 


Liseberg och Slottskogen

Hur mycket folk kan det vara på en plats samtidigt tro? Jag har inte varit med om så här många människor någon gång tidigare. Det var MASSA att titta på så jag blev trött i ögonen och somnade till slut. Hihi... Det var på Liseberg som alla människor OCH jag, mamma, pappa och mina kusiner från norrland + deras mamma o pappa var och spenderade en dag tillsammans. Jättekul ställe med karuseller och godiskiosker och glasskiosker och andra kiosker med tex spunnet socker, popcorn och godsaker. Dit vill jag gå igen och då menar jag GÅ. För denna gången fick jag bara sitta i vagnen. Helt ok det också men att promenera själv vore ju ännu roligare - för jag övar massa hemma på att ställa mig upp nuförtiden. I sängen ställer jag mig upp HELA TIDEN. Mamma blir lite småtokig då jag inte vill somna utan bara stå, sitta, stå, sitta. hahaha....

Slottskogen var vi också inne och gick runt på en dag allihopa. Där fanns massa roliga djur. Några flög, några satt, några simmade och några hade roliga läten för sig. Ett stort får, ett pappa-får tror jag det var, han bää-ade så högt så jag blev rädd och började gråta. Mamma tröstade mig då. Sen så var det ok nästa gång han bräääkte. hihi...
Pingviner fanns oxå i parken och de var sååååå söta. De simmade omkring och jagade varandra i vattnet med en jättefart. Några satt på deras lilla egna stran och tittade på och hejade på, när de andra simmade. Jättekul var det att se dem alla.

Vi såg en älg i en inhägnad med. OJ - den var STOR!!! Den låg ner och vilade men jisses vad den var stor. Huvudet var större än min gåstol hemma tror jag. Huuuu vad läskigt.

Lite senare när jag vilade i vagnen, så passade mamma o pappa på att spela lite fotboll med Emmy och hennes pappa. Det var jättekul sa mamma. De spelade tjejerna mot killarna. Tjejerna vann - helt rättvist och helt väntat :)

Foton kommer senare från dessa dagar o utflykter....

Massa goa kramisar till mina goa kusiner i norr och deras mamma och pappa. Hoppas vi ses snart igen och då kanske jag kan säga era namn.

Mysplutten


RSS 2.0