Resa till farfar... äntligen.

Jag har velat hålla om o krama min farfar såååå länge nu. Min farmor finns ju inte längre och då är min farfar alldeles ensam i sin lägenhet. Då vill jag krama honom och sitta jämte honom. Nära. Jag och pappa åker upp med bilen till norrland och då skall jag få träffa mina kusiner oxå, och deras mamma o pappa. Jag vet att de har en liten rolig pool att bada i, för där i badade jag förra året. Så det skall jag göra nu med.
Och de har nog en studsmatta med :)
 
Vi hörs snart. Längtar till min farfar <3
 
Puss o kram
Flisan

Vilken kul lekig vecka :)

Åh vad kul jag haft förra veckan. Lekt o lekt o ätit glass o ätit gott o lekt igen o ätit glass igen...hahaha.
 
Mamma hade tagit 4 föräldradagar ledigt och då var vi tillsammans och gjorde uflykter varje dag. Och sen på helgen så fick jag äntligen träffa pappa igen. Åhhhhh vad jag hade saknat honom! När jag vaknade på morgonen på fredagen så frågade jag mamma DIREKT när jag skulle få träffa honom. Och när han var på väg hem från jobbet till oss så stod jag på en stol i köket och tittade ut för att se när hans bil kom. Jag var helt "uppspelt" sa mamma. Vad det nu kan betyda :) Vi skrattade åt det i alla fall och jag höll med :)
 
Måndagen:
Förskola som vanligt och sen när mamma hämtade mig så tog vi med ALLT som var mitt därifrån, för det var sista dagen här och då började mitt SOMMARLOV :: Häääääärligt!
 
Tisdagen:
 
 
 
Onsdagen:
 
 
 
Torsdagen:
 
 
 
Fredagen:
 
 
 
Lördagen:
 
 
 
Söndagen:
 
 
Snipp snapp snut, så var denna veckan slut :)

RSS 2.0