Tyrrannosaurus

Oj, vilket långt och krångligt ord. Jag fick be min mamma att skriva det ordet för mig :)
Jag och mamsen har varit och sett dinousaurer i helgen. Oj oj vad häftigt!

...

GLAD PÅSK ALLA GOA NI!

Hejsan svejsan. Nu är det Påsk och då får man hänga fina målade ägg i kvistarna som mamma köpt. Se här vad fint jag o mamsen har fixat i ordning vårat påskris.

Foton kommer :)


Idag är det Långfredag och det betyder att denna dagen är jätttttelåååång! Jag är hos pappa o skriver nu och vi ska ut och leka en stund snart. Sen i kväll när klockan är ungefär halv 8 så kommer mamma och min moster Eva och min kusin Anna och hämtar mig här, för då ska jag få åka med i mosters bil ner till hennes fina hus i Falkenberg och träffa alla katterna där oxå...Jippieee! Kattis, Busan och...och....hmmm...vad hette den tredje...hmmm....Kosmos heter den :)
Sen ska jag o mamma vara där tills på söndag. Den dagen heter Påskdagen. Då på den dagen så ska vi åka hem med tåget. Åh, DET är superkul! Jag pratade med mamma igår kväll och då sa hon att hon skulle packa en väska som vi skall ha med oss till Evas hus. Jag skall få en egen väska att ha mina saker i då sa hon. Vad häftigt. MIN väska - BARA MIN! Jag skall ha den i knät hela resan i bilen och hela resan på tåget då, så den inte kommer bort.

Ha det så bra på påsken nu alla här. Och hoppas du oxå får det mysigt på påsken pappa. Jag längtar till kattena nu ;)

Kram o kram o puss o puss och hejsan dåsan! :)
Fli-fli-fliiiisan


RSS 2.0