Liseberg och MASSA ljus i luften

Kan du tänka dig så många stjärnor som du bara kan...högt där uppe i himlen...och sen så tänker du dig att du kan NÅ dem. Sååå många ljus var det i luften på Liseberg, som man kunde nå...nästan. Det satt ljus i massa träd, och på hus och på grejer och mer grejer. Och det fanns tomtar och kaniner och grisar och getter och lamm...oj vad många kul saker jag har sett.

Mamma och pappa och jag var där nyss och jag fick träffa Lisebergskaninerna och då kramade jag dom SÅ MÅNGA GÅNGER ATT MAN INTE KAN RÄKNA SÅ MÅNGA GÅNGER ENS. De var.....åhhhh....så söta!!!
Mamma frågade mig om jag ville sitta i en av kaninernas knä och JA svarade jag. Jag var inte blyg. Inte alls blyg. Jag satt däremot VÄLDIGT stilla i kaninens knä...och jag petade på kaninens näsa, hihi. Sen när jag kramade kaninen lite senare så gjorde jag "give-me-five" med kaninen. Han gjorde det oxå så då blev jag glad...och stolt!

Vi såg på lite teater oxå, när kaninerna sjöng och spexade och sa kuliga saker. Jag fick en lussebulle av pappa då, så det var svårt att koncentrera mig riktigt på showen, men jag såg nog mer än mamma o pappa trodde. hahaha.


Fars dag

Japp...

Hos moster Eva

Har jag varit...och åkt tåg dit med mamma :)

VILL DU KOMMA PÅ MITT 2-ÅRSKALAS?

Lördagen den 3 dec blir jag 2 år! Tjooooohoooo!

Då är det dags för MIG att sitta på den FINASTE STOLEN - PÅ TRONEN! Hihi...




Därför tänker jag bjuda hem dig på lite fika...och tååårta :) Muuummms!


      

...och lite gooodis så klart...hahahaha...och lite annat kuligt!

Du kan väl svara här nedanför, genom att klicka på "kommentarer" och där skriva om du/ni vill komma.
Eller så meddelar du min mamma på ett annat sätt om du kan komma - hoppas det :)

Alltså:








hemma hos min mamma o mig...

Wieselgrensgatan 9A
...på Hisingen.

Så där ja! Nu vet ni alla va som gäller :)

Puss o kram
Hoppas vi ses då.

Mysplutten Felicia


23



        
  

Hänger du med vad jag vill säga med detta...hihihi...

Inte???

Då får du en ny ledtråd...


      

Va! Har du inte klurat ut det ÄN???

Här är lite mer ledtrådar då kära vänner...hihi




Nu då?

Jappp!....helt rätt!!!
Det är idag som jag är 23 månader. Och 24 månader minus 1 månad blir 23 månader.
Så det betyder att jag bara behöver vänta 1 månad till, tills jag blir 24 månader...som oxå betyder att jag blir....




De ni!
2 HELA ÅR FYLLER JAG DÅ ALLTSÅ!!! Jippieeee!!!

Ville bara påminna Er och Mig om att det snart är dax.
Lääängtar sååå mycket till att få ha kalas med mina kompisar och familjen.

Då ska vi äta en smaskig sån här tårta...av något slag...



Mmmm..ska bli jättemumsegotteligott! Längtar ännu mer nu :)
Snälla skynda er alla dagar att gå FORT FORT! Nu ska jag vila, för jag är alldeles uppspelt av ett glädjerus bara av tanken att jag ska fylla år snart OCH få äta godsaker som tårta - MUMS! - OCH att jag ska få kalasa med min kompisar då.

Puss o kram ni goa, alla jag känner, alla jag inte känner, alla underbara kuliga kompisar och andra och jaaa...ALLA!

Mysplutten


Fotografering på Dagis (som man ska kalla Förskolan, säger Tina)

Idag kl 9 så var det dax för en gubbe att komma o göra roliga saker för oss på förskolan/Dagis. Han försökte få oss att skratta...så vi såg riktigt glada ut. Varför detta? Jo, för han tog fotografier på oss alla tillsammans. Det kallas klassfoto sa Jane. Vi skrattade mycket när gubben gjorde roliga rörelser och han hade tagit på sig kul kläder och en kul röd STOR näsa. En sån har mamma hemma oxå. Inte hennes egna näsa, men en annan näsa som även JAG kan sätta på MIN näsa. Hmm...svårt att förklara liksom. Den kallas ibland för clownnäsa i alla fall. Du kanske vet vad det är för nån näsa då. (min mammas näsa är oxå stor men inte såååå stor...hihi)

Så här ser den ut förresten, om man köper den i ett paket...och sen sätter den på sin näsa




Det verkar vara bra att ha en stor näsa, för då kan man ju lukta ännu mer in i näsan när det är nåt gott att lukta på. Blommor är ju gott att lukta på tycker jag. Och viss mat. Och min fiiina lilla väska från i somras då vi var i norrland, i Umeå, hos farmor o farfar. Då köpte ju min mamma mig en liiiiiten liiiiten miniväska med en vovve som bild. DEN väskan luktade LAVENDEL - och DET var en god lukt tycker jag (och min mamma, för hon lånar den ibland av mig hemma, och luktar. Det är kul.)

I alla fall...om några veckor så kommer vi och ni få se hur fotot på mig och mina dagisklasskamrater och dagisfröknar ser ut...förlåt...förskoleklasskamrater heter det ju...säger Tina :)

 Här är foton på mig från just idag, från samma eftermiddag, idag alltså...hihi.
Här har jag på mig några av mina finaste kläder och jag poserar det allra bästaste som jag kan hemma hos pappa. Han tog dessa bilder så att mamma kan göra några fina scrapbookpysselklipp av dem sen oxå, hon är superduktig på sådant.



   

   

Sådär ja! Nu har ni fått MÅNGA foton och jag hoppas ni är MYCKET NÖJDA NU!
Jag har fått en helt egen ny dator hemma i mammas lägenhet (njaee...nästan egen dator i alla fall..hihi...mamma får ju göra så jag kan komma åt internet och alla fotomappar, så hon får åsså låna den därför ibland. Vi delar ALLT jag och mamma). Så jisses vad foton ni kommer få uppdaterade här inom kort...speciellt från min resa på Mallis ;)

Kram o må så gott och sköt om varandra, för det gör min pappa just idag för mig, och jag för honom. Nästa vecka ska jag sköta om min mamma...och hon sköta om mig. Ska bli mysigt. Längtar redan...fast jag har det ju superduperbra med min myspappa me såklart.

Puss puss.
Mysplutten


7 000 000 000

Huuuu va många barn och stora barn och ännu större barn det finns i världen nu. Jag råkade snegla på tvn hemma igår och såg då att det är 7 MILJARDER människor i världen nu...IGÅR!

Det var en liten flicka som bor i en liten by som heter Manilla, som de sa var den där nr 7....
Vad roligt för henne. Hoppas hon fick presenter och tårta. Och MASSA rosa ballonger!!!







Hipp hipp hurraaa lilla flickan!

Kramar från mig i Göteborg i Sverige, till dig i Manilla.
Mysplutten


RSS 2.0