Snart kommer farmor & farfar och hälsar på mig! Jippie!

Ja, det är bara 2 veckor kvar nu. Lääääängtar. Det var länge sedan de såg mig nu. De kommer nog bli imponerade att jag kan både krypa, stå och prata lite. Ska träna på att säga farmor & farfar nu. Ska nog be mamma att anmäla mig till nåt slags träningsläger. Det verkar vara en kul grej att vara på läger. Mamma har berättat om när hon var på läger när hon var liten. De sov på golvet på luftmadrasser. Jag förstår inte riktigt vad hon menade, för så som jag fattat det hittills så är det ju på golvet som tex jag brukar slänga ner min vattenflaska och min tallrik emellanåt...medans det ju är i luften som pippifåglarna flyger. Hmmm....så jag förstår inte vad en luftmadrass på golvet betyder. Får nog testa sova så själv när jag får åka på läger. Tränar nog prat och att försöka stå upp själv på hemmaplan i stället :)

Ses snart snälla farmor och farfar. Kramisar till er. Hoppas er resa hit på tåget blir rolig.

Mysplutten


11 månader & en ny tand!

Ser man på. Ja så kan man säga har jag förstått. VAD man ser på vet jag inte men det kanske man inte ska veta. Hmmm... Ja ja, jag är i alla fall 11 månader nu och sen detta hände så har jag fått 1 tand till. Den sitter till vänster om mina båda övertänder. Den är jättesöt :)

Vad som mer har hänt är att min pappa har fyllt år. Han fyllde typ hundra eller nåt sånt. Kommer ej ihåg. Min mamma fyller oxå år snart och hon är äldre än honom, så kanske hon fyller tusen då kanske... Pappa fick i alla fall en mugg att dricka sitt kaffe i på jobbet. Det är en söt bild på mig där på muggen. Den går inte att diska bort så den kan han titta på hur mycket som helst, så han inte glömmer bort hur jag ser ut när han är på jobbet. Jag är ju så ung så jag har bra minne och vet EXAKT hur pappa ser ut....JÄMT! Han fick några fina foton på mig med, som mamma fixat i en fotostudio för ett tag sedan. Jag gjorde mitt allra bästa och resultatet fick alltså pappa, i form av en eller två tavlor. Om ni är snälla så kan jag visa er några fler av dem om ni vill. Här nedan kan jag lägga in några av dem...om ett tag.

Sen har det precis varit FARS DAG oxå. Min pappa fick även då en present av mig, (som mamma köpt och skrivit mitt namn på). Det var en ask med något som heter TOPS. Det var en plastgrej med en vit knopp på, i VARJE ände. De kan användas till att pilla mig i örat eller i näsan stod det på asken. Hmmmm....verkar lite skumt, men får väl se om han vågar använda dem på mig. Jag gillar inte när någon petar mig i näsan, med vad de än petar. Förstår inte varför alla inte kan låta min näsa vara!!! Peta på era egna näsor ni där som är på min jämt :(
Pappa fick oxå några supercoola foton från då jag var pytteliten och sov på hans axel i sängen. Svartvita foton och de var GRYMMA. Pappa blev jätteglad. Kanske kan lägga in de bilderna här med om jag hittar dem.

Idag har jag varit på teater förresten. Det var för barn mellan 0 - 18 månader. Superkul. Jag log och klappade händerna och gungade med en hel del. Mysigt. Hoppas jag får gå fler gånger. Mamma tog med mig dit med en förskola vi är på. Nu ska jag sova. Dagen har varit lång. Först vakna, sen byta blöjan, sen äta frukost, sen åka barnvagn, sen åka buss, sen teater, sen byta blöjan, sen buss igen, sen äta lunch, sen åka barnvagn, sen gunga, sen leka hos min kompis Philippa, sen byta blöja, sen äta där, sen byta blöja, sen leka mer, sen hem med barnvagnen, sen ta på pyjamas, sen byta blöja, sen läsa bok, sen få välling...puh...inte konstigt att man är trött va! :) Natti natti.

Mysplutten


RSS 2.0