Badminton & glass :)

Efter dagis igår så åkte jag o mamma in till stan med spårvagn nr 6.
Sen....

Dansen har börjat igen...jippie!

I helgen började jag på dansen igen.

BADAT!!!!

Tjoohoooo va jag har badat idag! På Lundbybadet! Sååå göööörkul!

Kalas i stan idag oxå :)

Jajjamensan! Nu har vi varit inne en sväng till, mamsen och jag. Denna gången hade vid det ännu mysigare. Jag fick äta detta ;

Men innan detta goa, så åkte jag karusell...

...och så fick jag en alldeles egen liten nyckelpiga på min kind...

...och sen gick vi vidare till Avenyn och där fick jag gå in i ett STOOOORT tält, och måla en tavla. På ett "stafli" sa mamma att det hette. Konstigt ord ;)

...och sen fick jag pröva att göra grejer med roliga färgade leraklumpar. Det var kul, för jag gjorde en lång mask...hihi...och mamma gjorde en nyckelpiga. Se här va duktiga vi var...


Sen på kvällen så var det ju lördag...hela dagen...så då myste vi hemma. Det kom lite folk hem till oss då. Det var några som pratade lite konstigt. Tyskar var det, berättade mamsen. Det var Levke, en tysk tjej som skall bo i ett av våra rum, för hon skall gå i skolan här i 2 år. Så hon har fått lite möbler av mamma som skall stå i hennes rum. Hon får en egen toalett med. Och en hall. Och en garderob i den hallen. Och en lampa i rummet, hallen o på hennes toalett. Jag har ju ingen lampa i mitt rum ju...snyft. Och så får hon 3 stycken...lite orättvist tycker jag :( Jag får önska mig en fin lampa när jag fyller år, japp, det skall jag :)

Levke heter Levke, men vi skall kalla henne Leffe, för det är enklare sa mamma. Leif säger mamma ibland till sig själv när hon pratar högt...hihi. (Shhhhhh....det är ett kill-namn, Leffe/Leif, men säg inget till Levke...hihi)

Hennes mamma o pappar kom oxå hit ikväll och de skall sova över allihop i hennes rum, för de har åkt hit med massa kartonger och kläder och sånt. Det är Leffes grejer som hon skall använda här och i skolan. Jag kanske får följa med henne till hennes skola någon dag :0)

Nu är jag trött. Sova!

Kram o hej då alla fina folk i världen.
/Felicia

Min mormor fyller år idag <3

JAG ÄLSKAR DIG MORMOR I HIMLEN!



Hundra biljoner kärlekskramar till dig mormor. Jag önskar att du var här med mig så kunde du sitta jämte mig i soffan och vi kunde kramas läääänge.
PUSS Felicia


Kalas i hela Göteborg! Jippiiieeeediiiii!!!

Nu har hela vår fina stad fått fnatt och det är tokiga folk över allt....hihi. Och då passar ju jag o mamma in som glassen på glasspinnen ;)

Det är nämligen

Och då är det sååååå mkt kul här överallt i stan. Igår var jag o mamma på barnteater, "Alice i underlandet" Det var roligt för det var en röd kanin med där och den gömde sig bakom ett träd där på ängen. Men sen kom den fram och då pekade massa barn på den och sen kom det MASSA andra roliga figurer på ängen oxå. Skriver mer sen om detta. Nu ska mamma hämta mig på dagis och vi ska nog in till stan dit idag igen tror jag. Eller så är vi hemma o myser ihop ikväll, med fredagsmys. Massa småskålar med plockmat i. Detta är min o mammas idé och vi har mysigt då. Kanske vi kan se en film ikväll med. Åh, nu längtar jag faktiskt. Jag vill vara hemma ikväll mamma. Snällllla! I morn ska vi ju till stan igen, så då kan vi leka där då :)

Hej då, nu kommer min favvomamma snart till dagiset.
Kram o ha det så skönt i solen i Göteborg.
/Felicia


Varit på LISEBERG!!!

Första gången för året! Oj vad jag fått prova nya saker där. Mamma var lite orolig ifall jag skulle våga åka vissa grejer och hur det blir ifall jag eller någon annan flicka eller pojke storgråter mitt uppe i luften i någon grej som vi åker...ifall det är läskigt och vi vill bara sluta åka den. MEN...mamma behövde inte oroa sig för mig. Jag var jättemodig sa hon. Jag åkte flera barngrejer och det roligaste av allt sa hon, var att jag var 98 cm lång och då fick jag åka saker som hon inte trodde jag fick. 21 grejer kunde vi välja mellan sa hon. Jag kan räkna till 20 så jag vet inte riktigt hur mycket mer det är med 21 men kanske en liten liten bit till...eller nåt sånt.

Kolla här vad jag fick testa med mamma...


Febrig, hostig och ynklig = jag :(

Ja, tyvärr mamma. Jag vet att jag varit väldigt grinig många gånger denna veckan. Speciellt i måndags då jag hade feber. Oj vad känslig jag var, och jag lipade för egentligen ingenting. Bara mamma sa hej nästan, så lipa jag och när jag fick lite blåst på mig på balkongen så var inte det så kul heller. Det var väldigt länge sen jag var sån här, sa mamma. Oj oj oj, sa hon oxå. Och att jag skulle kunna liknas vid en karl som är förkyld sa hon sen. Jag förstod henne inte men jag höll med, lika bra det. Jag har varit väldigt klängig hela veckan och jag gillade INTE att något annat barn gick jämte min mamma. Tex Philippa, som ibland ville visa min mamma nåt när vi var på Willys o handlade ihop. Då ville jag ha min mamma för mig själv. Då lipade jag utanför mjölkkylen. Jag var nog svartsjuk eller nåt sånt. Många kramar har mamma fått, både då jag lipat och grinat och levt rövare och fått tillsägningar, men oxå då andra kommit nära mig o mamma. Mamma är BÄST! Sen är nog min pappa oxå BÄST, när jag är hos honom sen, för det är ju dom som jag gillar mest.

Men nu mår jag bättre och idag har jag och mamma pysslat om varandra. Mamma och jag badade ihop och det var mysigt. Sen filade jag hennes alla fingrar o tår och naglarna där. Mamma klippte mina naglar på både fot o hand. Sen även min lugg. Sen ville jag att hon skulle fila mina naglar, för pappa gör det. OJ då, sa mamma då, gör han det. Inte illa sa hon. Hahaha...

Eftersom jag mådde lite bättre idag, fast jag har hostat nåt fasligt....så blev vi kvar hemma i mammas hus heeeela dagen. Det var nog evigheter sen sist. Mamma brukar ta ut mig på olika grejer och utflykter och annat kul med andra vänner o deras barn, så det var underbart att bara vara hemma med henne o leka hela dan.
Vi hann med så mycket kul så jag kommer inte ihåg allt tror jag...men jag har bildbevis på mycket av det.

.... kommer snart foton...så fort jag fått sova lite och hinna föra över mina kort från kameran...igen.

kram så länge, nu är jag jättetrött...för jag har inte sovit dagtid på en månad nu nästan, bara ibland...ifall :)
/Flisan


Tåg - Nybro - Kalmar - Öland - Tåg - Philippa

Vilken rooolig vecka jag hade förra veckan. Hihi.
Det började på söndagen med att jag o mamsen åkte tåg till Nybro....


Måndagen började MYCKET illa och fortsatte lite tokigt..

Sen blev allt bara fiiiinfiiiint!!! ;)

More to come :)


Gothia cup och fotboll är kul!

Mamma och jag gick till Slätta Damm idag, (som vanligt GICK mamma och JAG fick åka lyx-barnvagnen...hihi). Där såg vi på ankor och andra fåglar och jag fick mata dem med bröd. Detta är jättekul.

Sen gick vi vidare ner till alla fotbollsplanerna och då skulle vi se på min kompis Emil, ni vet han som jag reste med på Kreta. Han spelade match där, med sitt fotbollslag. Laget heter Häcken...thi hi...precis som min rumpa ju ;) Detta var ett kul namn! Jag ropade "Heja Emil" och han såg att jag hejade och blev nog lite blyg tror jag...men jag vet inte riktigt. Hans mamma Jeanette var där oxå och hon kramade mig lite. Hon hejade oxå på Emil och hans kompisar när de sparkade på bollen. Om de ville kunde de få låna min lilla boll hemma, så slapp de ju leka med bara EN boll där. Det var ju många killar som skulle samsas om bara EN boll. Det var lite för långt hem att hämta bollen sa mamma.

Efter en stund så kom ...vänta...nu måste jag bada nu sa mamma. Jag kommer tillbaka snart. Hej så länge.
Kram Flisan


Borås djurpark hela långa daaaaagen :)




Giraffer
Apor
Lejon
Elefanter
Tigrar
Pingviner
Hyenor
Fiskar
Fåglar
Björnar
Mammuttar
Papputtar
Noshörningar
Ormar
Utter
Mutter

...och en MASSA andra roliga djur och lekplatser fanns det inne på Borås djurpark.
Det var såååå kul där. Speciellt när jag fick se elefanterna. Jag gillar dem. Jag fick oxå stå under en dinousaurs ben och mage. Det var ingen riktig sån så ni behöver inte vara oroliga vänner. Det var sånna dinousaurer som är liksom hårda och som inte kan röra sig. Sånna som barn och jag kan klättra lite på.

Jag tänker visa er massa bilder nu så ser ni vad jag såg här i den kuliga djurparken.





Kramis bananis....som apor gillar ;)
Er Felicia


RSS 2.0