Rocka sockorna!

Idag är det en speciell dag:
 
"ROCKA SOCKORNA"
 
Det är en dag för alla människor att fira att alla barn i världen får vara precis som de är. Att man ser olika ut liksom. Man kan ju inte se ut precis som någon annan...om man inte är tvilling förstås. Hihi....för då är man ofta VÄLDIGT lika.
 
Sååå idag skulle man ha på sig två OLIKA strumpor! För då visar man upp att det ÄR OK att vara olika. Det var en flicka som tyckte att man kunde göra så här, för att människor skulle vara snälla mot varandra ÄVEN om man var olika. En del är elaka mot andra om man tex inte har coola och rätt färgade skor på sig, eller om man har glasögon eller om man kanske sitter i rullstol. Men mest så är människor snälla mot varandra så klart. Denna flickan har en syster som har Downs syndrom, som är en sjuksom en del får när de föds... och det är därför hon vill att vi alla skall tänka extra snälla saker om varandra idag.
 
Jag och pappa tog på oss olika strumpor i morse innan förskolan och jobbet. hihi. Pappa hade en orange strumpa och jag hade en randig strumpa...de andra två vi hade får ni se på en bild här nedanför snart...hihi...
Mamma har nog oxå två olika strumpor på sig idag tror jag. Hon sa att hon hade mailat runt ett brev om Rocka sockorna...till 200 personer på sitt jobb. Bra mammsen. Ju fler desto bättre som förstår att man skall bry sig om andra personer man träffar. Jag skall ha olika strumpor imorgon med faktiskt...därför att jag KAN! :)
 
Nu är bilderna här...hihi...fniss...fniss....
 
Mammas sockor :)
 
 
 
Nu är det fredag och ikväll börjar nya avsnitt av Gladiatorerna...så det blir nog spännande att se med pappsen o fredagsmys oxå idag ju....om jag orkar vara uppe så sent. hihi. Jag har börjat somnat runt kl. 8 på kvällen även på fredag o lördag, för jag har varit trött efter förskolan och på helgen. Kanske jag börjar bli gammal och skruttig. Hahahaha...
 
Må såååå bäst ni alla. Jag är sååå lycklig idag...med mina olika strumpor!
 
Kram o var goa o snälla mot varandra.
Flisan

Badminton me mammis pammis 6 Mello-finalen!

Ja, nu har jag varit med o hejat på mamma när hon spelat badminton igen. Jättekul är detta. Hennes kompisar där är så snälla och de pratar med mig o tycker att jag har fina kläder och så. Jag lärde mig namnet på två nya personer där idag. De hette Joel...och Joel. Hahaha...samma namn! Fast de var olika killar och olika långa killar. Den ene satt jämte mig o pratade med mig när mamma spelade dubbelmatch med Sunniva. Han var jättesnäll. Den andra Joel sa inte så mycket. Han verkade lite trött..hihi.
 
När vi kom hem senare vid 17 så var det bara några timmar kvar tills det var MELLO-FINAL på tvn.
Mamma hade köpt lite gosaker och när vi ställt fram allt på bordet och satt oss ner och börjat mumsa på detta så blev JAG jättetrött. Jag hade nästan somnat på vägen hem från badmintonen, typ 2 ggr på olika spårvagnar då. Och nu var jag ännu tröttare. Mello började kl. 20.00 och vet ni vad...hihi...jo...jag somnade 20.05, sa mamma...och det betyder så att .05 är 5 minuter efter 20...som betyder kl. 8 på kvällen. Så jag såg bara 5 min och missade HELA Mellofinalen. Hahaha... Det gjorde inget om jag skulle råka somna sa mamma redan innan det började, för man kan se reprisen i morgon eller en annan dag. Sååå...jag stängde mina ögon och sov som en prinsessa jämte mamma i soffan. Hon fick äta upp alla godsaker om hon ville för hon var ju så snäll o fixade o grejade mysiga saker jämt till oss.
Jag har VERKLIGEN saknat min mamma, och det sa jag till henne. Vi kramades massor och det kändes fantastiskt mysigt. Jag har haft det sååå mysigt med pappa oxå hemma, men jag saknade mamma efter 7 dagar.
 
Den som vann Mello var en kille som hette Måns Zelmelöv. Han sjöng en sång som var liksom lite tyst i början och sen lite högre och det var en blå figur jämte honom som var liksom målad på en vägg bakom eller nåt sånt. Det var en fin sång och jag gillade den, för vi hade sett den låten och figuren i går i förväg.
 
 

Åhhh, min mamma och jag är BÄST!!!

Ja, så är det faktiskt! Vi är ett grymt bra TEAM! Det bästa tjejteamet någonsin! Åh vad jag saknat mamsen.

Min mamma kommer hem i morgon

Åhhh, min lilla gosemamma kommer hem i morgon och då får jag först vänta heeeela den natten och sova hos pappsen och SEN så kör han mig till mammas ställe på morgonen och DÅ...får jag träffa min mamma igen.
 
Lääängtar så jag spricker nästan. Dom sista dagarna har jag sagt, 4 dagar kvar, 3 dagar kvar, 2 dagar kvar och nu bara 1 dag kvar. Tjooohooooloooahopppsanloppsannnnn! Sicken kram hon ska få då. En mega mega meeegalång kram.
 
Undrar om hon känner igen mig då. Jag har nog vuxit massor. Och så har mitt hår vuxit lite till oxå.
OCH...en liten hemlis till. Jag hade hög feber i natt och ont i huvudet och lite i min mun, och sen så såg min pappa att det har kommit upp små bitar av en tand. Jajeemensan! Längst inne i hörnet där nere...på min vänstra sida. Det SER ut som flera tänder men det är bara en tand sa han. Den är så bred så hela syns inte, förklarade han. Coolt! Den skall mamma få se.
 
Kramelikram...vad jag är spännd nu...längtar så OTROLIGT MYCKET. Undrar om hon har köpt 1, 2 eller kanske 3 presenter till mig :) Hon sa att hon köpt nåt till mig. (En gång när hon ringde från Mexico, och mamma frågade om jag önskade mig nåt speciellt så sa jag att jag gärna ville ha en gosekatt att gosa med). Det skulle hon se om hon kunde fixa sa hon, men hon kunde inte lova riktigt. Det fanns mycket gosedjur där, men de var mest ödlor, sködpaddor och hundar.
 
Nix pix, nu nana.
Puss ni alla. Jag är pirrig o glad, tror inte jag kommer kunna sova...hihi
 
Kram Er Felicia
 

Mars del 2


Mars del 1


Februari del 3


Februari del 2


RSS 2.0