Almenacka ;)

Mamma har gjort en almenacka som hon ska försöka få färdig, en sån som man kan ha i sin ficka. Hon ska försöka lägga in en bild här på den nu. Så håll tummarna.

Kräksjukan är inte roligt alls...fy!

Jaha! Nu vet jag hur det är att spy. Huuu vad jobbigt och läskigt det var. Jag var hos pappa för 2 v sedan och då åt jag lite lunch, men bara lite. Var inte sugen. SEN....när pappa la mig i min säng efter detta, DÅ...började jag lipa. Var trött och hängig. Pappa kom in till mitt rum och då hade jag spytt och grät massor.
Berättar mer snart....måste kissa.


Vad kostade saker 2010?

Kommer mer...

Detta hände mitt första levnadsår 2010!

Kommer mer här...

Här är några som jag liknar..."lookalikes" på engelska kallas det tror jag!

Bilder kommer...

Nyheter 1 feb 2011

Lite uppdatering på mina framsteg vill ni säkert ha.

Jag har börjat sätta ihop några ord nu. Säger tex. "mamma äta", "mamma mera", (fast det låter nog mest "meeeja"). Sen säger jag ofta "titta däääää".

Det jag gillar väldigt mycket just nu, är att härma andra - vad de gör och vad de säger. Detta är jätteroligt. Mamma rapade en gång, men det visste jag inte hur man gör, så det får jag nog lära mig senare i år. Likadant att vissla. Verkar som om man gör likadant då, som med rapen. Det låter lite olika bara, som en glad fågel eller en gammal gubbe som satt nåt i halsen typ.

Jag promenerar som om jag aldrig gjort annat, även om jag faktiskt HAR både legat still, rullat runt och krypit. Gud, vad länge sen det kändes helt plötsligt. Hihi...

Mamma tog med mig på en pub/restaurang en söndag em nyligen. Då köpte hon några leksaker till mig, som jag kunde leka med, och lite mat. Själv åt hon jordnötter och drack en kall coca cola. Jag fick inte smaka nåt av de grejerna, hmmmm...det var lite taskigt tycker jag, men hon sa att det var för mitt bästa. Får väl lita på hennes åsikter...denna gång. Thi hi. Jag blev lite rastlös då i alla fall och mamma satte på mig mina ytterskor/boots och jag fick pröva att gå runt med dessa på, ihop med min body och strumpbyxor. Var riktigt superläcker ;)
Jag vågade inte gå så långt från mammas plats...till en början...då benen bar och jag inte ramlade en endaste gång så...efter ett tag så var jag runt i hela lokalen nästan. Jag hälsade på massa folk och massa folk hälsade på mig. Jag gjorde mina "special-flört-ögon" och jag fick massa snälla leenden tillbaka. Alla tyckte jag var sååååå söt. Härligt att inte bara min mamma och pappa och släkt tycker detta, utan även helt okända typer. Hahaha.

Vad har mer hänt i mitt liv. Hmmm...måste fundera.

Har jag sagt att jag fått en tand till, nr 7. Den kom för ett tag sen, en hörntand nästan. Nu är den jättestor och man ser den bäst när jag blir kittlad och då jag skrattar jättemycket. Jag är kittlig nästan överallt. Under armarna är nog bästa stället att pröva på, sen på magen och under fötterna, under hakan, på låren. Hmmm...har nog fått det från mamma. Hon var kittlig överallt när hon var liten oxå har hon berättat.

Hmmm...ja nu kommer jag inte på mer. Gör jag det så skriver jag till det nedanför här.
Nu skall jag försöka lura till mig lite frukt, för jag har sett både banan och kiwi och nektariner i köket. Mmmm...

Vi ses en annan dag igen. Sov gott sen.
Mysplutten


Blod och tårar...

Ja, jag har snubblat på mig själv!!! Var nog lite trött och ramlade på golvet en sen eftermiddag. Slog i munnen och det rann blod på mammas tröja när hon hade lyft upp och tröstat mig. Inte meningen att färga din tröja röd mamma, men jag ramlade inte med flit. Hoppas du tror mig. Det gjorde ont i alla fall, men bara ett tag. Mamma funderade på att gå till tandläkaren med mig, för de hade sagt att man borde det, så snart man råkat skada sig i munnen. Fast...det var ju inte såååå farligt, fast det blev några småmärken i min underläpp, på insidan liksom. Tror att tänderna där uppe slog i läppen.

Det var bara detta jag ville säga denna gången. Jo just det ja, jag går ännu säkrare nu. Thi hi...
Kram kram
Mysplutten, alias drakulla...hihi


RSS 2.0