Vilken sommar jag haft :)

Ja ni alla. Jag har inte haft TID att skriva om ALLT jag har gjort denna sommaren. Gud vad massa jag fått vara med om. Min mamma säger att det är 24 timmar på en hel dag. Och ibland säger hon att alla dom timmarna inte räcker till. Nu förstår jag vad hon nästan menar. Jag har ju inte hunnit att skriva här vad jag har gjort på heeeeeeeeeeela sommaren.
Nu är ni nog nyfikna vad jag gjort...och det kommer jag berätta snart...hihi...eller kanske om ett tag...när jag har tid :)
 
När min mamma o pappa var små så hade de mycket mer tid brukar de säga. Så de kanske hade typ 100 timmar varje dag att leka på och äta lite på??? Tänk om vi hade kanske hälften av dom dagarnas timmar nu...alltså 50 timmar varje dag. Då kunde ju jag hinna leka BÅDE i mamma o pappas hus OCH leka med MASSA olika kompisar. Vad fräckt det hade varit.
 
MEN....först skall jag "leva här och nu", som jag läst i en bok jag försökt läsa en dag nyss. Då gör man det man gör, precis NU. Och nu måste jag gå på toaletten så jag kommer göra det och skriver lite mer i morn igen. För jag vet ju inte HUR länge jag kommer sitta och skita ju...hahaha....
 
Puss o kram så länge, alla goa bloggläsare.
Snaaaaart får ni se lite foton och läsa lite kuliga texter om min sommar.
 
/Er Felicia

RSS 2.0