Frölunda - Modo

Pappa fyller snart år så då tänkte mamma och jag överraska honom med att ta med honom på ishockey! Hans favoritlag Modo skulle komma hit till Göteborg och spela.
Vi lurade pappa att vi BARA skulle äta lite mat ihop efter jobbet...hihi.

Liseberg igen :)

KUL KUL KUL KUUUUUL...är det på Liseberg! Varje gång!!!!
Det var fint väder och då frågade mammsen om vi skulle åka in till Liseberg. Jippieeee sa jag!
 
 

VM i badminton

Vet ni vad??? Nä, det kan ni ju inte veta..hihi. Min mamma och jag har åkt tåg till Helsingborg och sett på VM i badminton för gamla folk! Det folken var från 35 år till 75 år som fick spela och tävla. Mamma skulle oxå varit med om hon varit lika duktig. Men hon var inte det tyvärr. Sååå...vi fick heja på hennes kompis Sunnivia istället. Hon spelade med en tjej från ett annat land, istället för med mamma denna gången. Hon hette Claudia och är från ett land som heter Tyskland. Det är lite nedanför Sverige. Man kan åka båt eller bil dit.
 
Jag och mamma målade hejaskyltar till både Sunniva o Claudia. Det blev fint och vi ropade och klappade händerna när de vann bollar. Badmintonbollar heter det, men det är inga runda bollar utan mer som en strut...med fjädrar :)
Hahaha...kanske från en STRUTS...me fjädrar...hahaha.
Vincent var oxå där och vi satt med honom ibland. Målade i en ny häftig målarbok oxå. Jag fick en cool tröja av mamma...ska se om jag kan fixa fram ett foto på den sedan.
Mamma kände massa folk där och vi satt lite med dem med ibland. Tex då de åt räksmörgås och jag fick bulle o chokladboll! Muuuums!!!!
 
Vi sov över hos Sunnivas kompis och hon hade två barn, tjejer, som var lite äldre än mig. Orättvist tycker jag, för jag är ju ALLTID minst! Grrrrr!!!! Jag vill med ha ett mindre syskon ju!!!!
Vi hade kul i alla fall och alla 3 mammor fixade tacos till oss alla på kvällen. Tjejmys blev det då! Jag åt faktiskt köttfärs denna gången i mitt mjuka tacobröd! Inte illa va! Jag som inte ätit köttärs i någon form på 1,5 år. Mamma undrar hela tiden varför jag inte gillar köttbullar eller spagetti o köttfärssås. Hmmm, jag gör inte det bara. Smakar inte gott. Äter hellre kyckling, lax, revben, pasta, potatis, kokt ägg, ris, pannkakor med glass, fiskbullar, nuggets, pom fritt...och korv stroganoff. Soppa på torsdagar i skolan gillar jag med :)
 
Ja ja, nu skulle jag ju berätta om VM...hahaha... Här nedan är några foton från då. Vi var såååå fina mamsen o jag, när vi hejade :)

RSS 2.0