Lek & övernattning med ny klasskompis

Hej hej :) Jag har för första gången lekt hemma med en klasskompis som heter Stella. Vi leker i skolan ibland men inte annars. Hon kom hit igår på eftermiddagen och vi gjorde en masssssa saker, typ såg på film...säkert i 8 minuter...hihi, sen spelade vi yatzy ihop med mamma....i säkert 10 minuter...innan Stella tröttnade...fast det var hon som ville spela det. Hahaha! Hon har myror i benen...mkt mer än mig tror jag :) för när mamma frågade om hon hade det, så sa hon - JA, det har jag...och så skrattade hon. Jag gillar Stella, för hon är så glad hela tiden och sprallig :) 
 
Mamma gick iväg och köpte pizza till oss och när hon kom tillbaka så hade Stella fött ett barn, för hon var gravid! Hahaha! Det var ett lite pälsklätt barn, ett gosedjur me stooora ööööögon! Hahaha! När vi ätit så fick vi glasstrutar till efterrrätt. Mumsfillibabba! 
Sen lekte vi nåt annat och nåt annat igen...tills vi ville se på Netflix igen..och då såg vi nån ny grej...i säkert 5 minuter. Hahaha! 
 
Stellas pappa skulle jobba dagen efter och skolan var helt stängd, så mamma föreslog att Stella kunde sova över och det var ju roligare än roligast...så det blev så :) Tack mammis.
När vi skulle sova vid 21...så var det svårt för vi hade så mkt å fnittra om....så det tog en stund...kanske en timma att somna ;) Vi hade sagt till mammis att vi vill bada ihop i badkaret i morgon och det skulle gå bra sa hon. Hihi, kul, för jag brukar ej bada med någon på det sättet. Bara med Emelina en gång, eller kanske två. Så det ska bli jättekul. Stella hade fått en badbomb i julklapp sa hon. Jag vet ej vad det är men kanske jag får veta i morn.
 
Kl. 8.30 vaknade vi och vi läste lite i böcker i mitt rum. Vet ej om mamma är vaken än då, men det är hon nog. Hon ska ha ett stort prov i sin skola på torsdag så hon läser så mkt hon kan i sina papper, och skriver saker på lappar. Det är mest när jag lagt mig som hon pluggar. Annars så hon o gosar med mig och vi har haft en hel vecka ihop nu och ska ha en till...för jag var med pappa i två v i norrland ju :) Det är jättemysigt å vara med både mamma o pappa när jag väl är hos dem. Jag saknar min farfar nu, för vi myste oxå med honom över julen, i Umeå. Han är den snällaste jag vet. Jag saknar farmor med ;( men hon har det nog bra i himlen. Kanske hon fikar med mormor oxå och de kanske har fått nån julklapp från tomten med, för han åker ju runt med sin släde runt hela jorden och då borde han ju åka förbi ovanför molnen säkert och träffa dem som är där uppe.
 
Nu frukostdax! Skriver senare igen...om badet och bomben och ifall vi åt mackor me nutella på (för det har mamma köpt hem för första gången...hihi...och undrar ifall Stella vill ha det. Det tror jag nog hon vill).

RSS 2.0