Avslutning på Knatteskutt :)

Nu varédax...å jag gillar lax :) hahahaha....
Gillar jag lax? Japp, såklart ja gör :) Detta är förrestem mitt favvoutryck just nu. Jag brukar säga så om det mesta, typ: Ja, de klart ja e...eller...ja, de så klart jag kan....hahaha....
 
Det var dax för avslutning på min knatteskutt igår. Det började liiiite regna när mamsen hämtade mig på förskolan men det gick över efter ett litet tag. Fröken Emma och en annan fröken (en kille som pratade norge-språk) var på skolgården där som jag kommer att gå sen när jag blir nästan 6 år :) Där samlades alla barn o föräldrar och fröknarna. De hade gröna knatteskuttbollar med sig som vi nog skulle få låna under avslutningen.
 
 
 

Annandag Påsk med lek o grillning :)

Haha...."en annan dag påsk"! Vad kul det låter va!
Nu har jag varit hos pappa på både påskafton och påskdagen och vi har lekt på massa nya lekparker. Och det har varit såååå varmt ute. 18 grader sa min pappa att det var. Solen sken som bara den...heeeela tiden. Alla var glada :)

Långfredagsmys i Falkenberg

Nu var det dax igen! Japp! Precis som när jag var 3,5 år nästan...förra året... när jag och mamma åkte ner till moster Eva när det blev påsk, så gjorde vi det i år igen. Nu är ju jag 4,5 år snart och påskharen kommer komma till oss igen trodde mamma. Denna gången så följde min pappa oxå med. Såååå mysigt! Vi åkte bil till moster Eva allihop. Jag satt där bak i höger hörn och mamma jämte mig...fast i vänster hörn. Pappa körde bilen så han fick ju sitta fram :)
 
 

Orientering ;)

Hallojsan i dojsan!
Nu har jag varit på Knatteskutt igen..och det var kul denna gången med.
 
 
Vi har haft orientering. Det var vått! Ja, för det regnade hela tiden. Min ena stövel blev våt på insidan och min strumpa med. Det lät jätteroligt när det klatchade runt där i dojjan :) :)
 
Mamma fick stå i regnet ute o titta på denna gången, med andra mammor o pappisar. Några hade paraplyer men inte mamma. Hon hade regnjacka...men hon frös om sina stackars vita fingrar. Ja, hon brukar få vita fingrar ibland när det är kallt. Jag får inte det. Jag har varma fingrar. Bra!
Mammor o pappisar får inte titta när vi har idrott annars men nu kunde ju inte fröknarna säga till dom att ställa sig i skogen eller bakom ett träd liksom. Då hade det sett roligt ut....hihi...med en vuxen bakom flera träd..hahaha...
 
Vi fick springa JÄTTEMYCKET. Oj vad benen blev trötta. Vi sprang hit...och dit...och åt väst och öst..och nord och syd. Huuuu....trött trött trött....i benen blev alla barnen.
Sen fick vi dricka lite vatten men det gjorde inte jag. Jag och en tjej stod o drack från himlens vatten och det var skojsigare :)
 
Sen vet ni vad vi gjorde....jooo, vi sprang lite till. Hahaha...
 
När vi kom hem så tog vi en varm dusch, jag och mamma. Jag ville inte det men det tyckte mamma visst att jag "ville". Hur kan hon veta vad jag VILL. Jag ville ju INTE. "- Det är bra för oss båda att duscha, för vi är lite kalla nu och speciellt du, min kääääära lilla knatteskutt-tjej", sa min mammis. Såååå, efter lite griniga miner och smålipande så DUSCHADE JAG! Bläää, jag gillar inte det så himla mycket. Men oftast går det ju alldeles jätteutmärkt när jag väl är i duschen :) Jag vill bara trotsa lite....hahaha...
 
Tjing tjing, detta var min dag med orientering, så nästa gång blir det faktiskt avslutning och då skall vi vara utomhus oxå :) Kul.
 
 
 

Kram o ha de gött :)
/Flisan 

Hihihi....

Nu ska ni få höra nåt kul och busigt som jag gjord i förrgår :)
 
Jag ringde till min mamma, när jag var hemma och var sjuk hos pappa. Och då sa jag att det var såååå synd om min pappa. Och då blev mamma lite förvånad och frågade vad som hänt. Joooo sa jag...han har fått vattenkoppor! Stackars pappa! Mamma sa då att "Oj oj oj...men...oj! Det var ju INTE BRA!"
 
Då sa jag....
 
APRIL APRIL DIN DUMMA SILL, JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL!!! Hahahahahaha....
 
Min mamma blev lite tyst då...men sen sa hon att jag var en rackarns busig tjej :) hihi
Ja, det är jag sa jag :) Och så sa mamma att jag skulle säga till pappa att han borde få smisk för att han och jag hade lurat henne...hihi... Det var sååååå roligt så jag skrattar ännu. Hoppas mamma är glad när vi ses nästa gång. Det tror jag att hon är, för det är hon mest hela tiden när hon är med mig...fast...inte alltid. Inte då när jag inte vill lyssna på saker hon tycker att jag skall göra men som jag inte vill. hahaha...
 
Detta var allt kul för denna gången...simma lugnt alla...och akta er för vattenkoppor...hahahaha...
 
Kram Flisan-fisan

Kalas för Phillippa

Vet ni vad? Jo, jag har varit på ett SÅÅÅÅÅ KUUUUUUL KALAS! Nämligen på lek och buslandet. Dit åkte jag med min pappa och det var min bästis Philippa som hade kalaset. Hon hade bjudit flera kompisar till och jag kände inte alla....kommer foton o annat senare... ciao

RSS 2.0