BLÅKULLA, HÄR KOOOOMMER JA´!

Hej alla ni goa...nu skall jag er roa! :)
 
Några skojsiga Påskbilder ni får..och jag då hoppas att ni ännu bättre mår! :)
 
Hej hopp från mej...till dej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GLAD PÅSK ÖNSKAR JAG ER ALLA...NU FÅR NI PÅ PÅSKÄGGET NALLA! hihi...fniss fniss...
 
Puss o kram från...
Påskkycklingen Felicia

V A T T E N K O P P O R !!!!!

-"My god!"..sa min mamma.
-"Oj oj oj"...sa hon oxå.
-"Det ser minsan ut som om lilla stumpan min har fått vattenkoppor"...sa hon sen.

-"Mamma, vad är detta?", sa jag då.
Och vet ni vad. Hon berättade att det var en massa kul prickar som man kunde få...om man hade tur. Och vet ni vad....det HADE jag! Jag fick en MASSA PRICKAR!
 
More to come...som man säger i england.
 
 
 

Kram Felicia

En dag på mamma på pappas jobb

För en vecka sedan fick jag åka med pappa i bilen till hans och mammas jobb. Det var en måndag då. Det var nåt som mamma sa hette "Studiedag" den dagen. Jag undrade om detta var en dag som kommer efter måndag och innan tisdag. Hmmm, jag förstod inte riktigt, för på Bollibompa så säger de ju inte Studiedag någon enda gång ju. Det är ju måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Hmmmm. Jag får nog läsa mig till det på Google.se tror jag. Det står nog något smaskigt där om den där roliga Studiedagen.
 
I alla fall...så fick jag sitta med jämte mamma den dagen, ända fram till kl. 12. Då fick jag sitta i köket med mamma o pappas jobbarkompisar. De var jättesnälla. De frågade mig saker och jag svarade...ibland. De undrade om jag gillade att vara här på jobbet. Och vet ni vad! Det gjorde jag! Jag sprang omkring lite då och då, och ibland målade jag lite och ibland lekte jag med gummiband. Då hämtade jag dom hos pappas plats och sen la jag dem i rader i en svart soffa i ett rum. Och där inne tyckte mamma att jag inte skulle vara...men det var jag ändå. Det var mamma o pappas chef som hade det rummet. Han jobbade med sin dator och jag var tyst, så han tyckte det var helt okej därför. Mamma frågade honom om jag fick vara där lite om jag var lite tyst, och han sa att det fick jag. Han var jättesnäll och han pratade lite kul. Norska hette det sa mamma. Fniss, rolig gubbe :)
 
Jag skall bara ta över mina foton från kameran och kanske mina teckningar på mamma o pappa som jag gjorde just denna dagen. De blev göööörfina ;) och roliga med ;)
 
Hej så länge....berättar liiiiite mer sen.
Kram
F L I S A A A A A A AN

Idag är det en tjej-dag sa min pappa :)

 
 
Det är nåt som heter "Internationella Kvinnodagen" idag. Det är vi bebistjejer och vi som blivit tjejer och vi som blivit STORA tjejer och vi som blivit KVINNOR som man firar! Det är kul!
Jag är en STOR tjej minsan, så hej hopp för mig.
 
 
Och jag vill fira min mormor som är i himlen. Hej mormor Anita Gunvor Janson. Hoppas du blir firad idag med. Om du läser detta så får du här en STOR KRAM från mig. Varsågod...här kommer den....
 
Och min moster Eva....här får du en kram oxå...och min kusin Anna...varsågod!
 
Och min farbror Anders tjej ANNELI, du får en kram nu här med...men inte Anders för han här ju kille ;)
 
Och min kusin Ebba....varsågod en kram...och kusin Emmy....hej o kram till dig.
Och till eran mamma Anna. Här får du oxå en kram såklart!
 
Och farmor Anna får en jättekram av mig nu...här...varsågod.
 
Och alla i mammas o pappas släkt, ni får med ALLIHOP en go o varm kram!
 
Och mina bästisar Philippa och Emelina och Meija. Här får ni varsin kram :)
 
Och Linnea och hennes 3 tjejer....här kommer 4 stora kramar till er!
 
Och till mammas kompis-tjejer...varsågoda.... Anne, Nina, Sandra, Åsa, Jeanette, Susan, Lene.

Jag vill säga er alla att jag är så glad att jag får leka med er och gosa med er och hälsa på hos er ibland. Jag gillar detta och att vara med er.
 
Snipp snapp snut...så var detta skriveriet slut.
Puss o kram alla TJEJER! VI E BARA SÅÅÅÅ BÄST! HAHAHA
/Flisan
 
 
 
 
 

Dansat & badat :)

Nu ÄNTLIGEN har jag fått gå till dansen med min mamma. Jag har varit där 3 ggr med pappa i år och varje gån som mamma o jag skall gå dit så har det varit stängt eller så har jag varit sjuk. MEN...NU....så har vi varit där ihop och det var myyysigt. Mamma sa att jag inte var som vanligt på dansen...för jag var lite...lyssna nu, för här kommer ett jättesvårt och konstigt ord: "okoncentrerad". Huuu vilket skumt ord! Mamma sa detta ordet och jag fattade ingenting! Va menade hon? Menar hon att jag är kort? Lång? Rund? Oval? Hmmm.
Jag brydde mig inte om henne när hon småviskade det när vi stod jämte varandra vid dansen. Jag hade inte tid nämligen, för jag tänkte på lite andra saker och var inte så noga med att göra det som dansfröken gjorde. Jag tänkte nämligen hela tiden på vad vi skulle göra EFTER dansen.
 
Ja för då minsan...då hade mamma sagt att vi skulle bada där på Lundbybadet! Vi åker bara upp med hissen igen och går och byter om då. Japp, så var det. Ville bara att dansen skulle ta slut egentligen...fast jag gillar ju att dansa där....men ändå. Det var ju sååååå länge sen som jag badade ju. Och det skulle ju bli attans roligt!
 
Och vet ni vad? Det VAR ATTANS ROLIGT.
Vi bytte om och gick in i bastun först...men bläääää, det var ju jättevarmt där!!!! Huuu...ut till badet ville jag då.
När vi kom ut i simhallen så var det skönt o varmt i luften och mitt på golvet stod det en pinvin! Hihi. Den var svart och lite vit på magen och från munnen så sprutade det vatten. Hihi! Det stod en flicka framför pingvinen o vattnet kom på hennes fötter. Jag gick dit o testade jag me´! Kul!
 
Sen efter en stund så gick vi ner på trappan till den lilla barnbassängen. Det var svårt att gå i så mamma fick gå in först o hjälpa mig. Jag vågade inte stå på botten först, för det var ju jättelångt ner dit. Man såg inte botten. Vi hoppade o guppade i bassängen och det var sååå sköj!!! Fick lånat en grön grej i nån gummisak och den höll jag i och då kunde jag inte ramla ner under vattnet. Jag är jätterädd för att vattnet ska skvätta upp i ögonen. Fyyyy, det gillar jag INTE. Det var en tjej jämte oss som oxå går på dansen, Ebba heter hon. Samma som min goa kusin :) Hon var INTE rädd för vattnet alls. Hon var som en fisk nästan. Hon var under vattnet o över vattnet och sen under igen. Inte rädd alls! Sen fanns det en liten rutschbana där med och den åkte hon i själv och landade långt under vattnet. Jag vågade inte åka den om inte mamma stod o tog emot mig då. Läskigt.
Mamma gjorde detta såklart och då åkte jag många måååånga gånger. Men jag gillade den gröna grejen oxå, så den hängde jag på en hel del sen. Mamma var såklart PRECIS jämte mig hela tiden. Jag höll på att ramla åt sidan en gång o då blev jag rädd. Lite skvätt i ansiktet kom det då och då av andra barn som plaskade o skvätte jämte mig, men det gick bra. Men helst vill jag inte ha det alls.
 
Jo, jag måste ju berätta om att det var liksom hål i väggen i bassängen...under vattnet, på sidan av väggen liksom. Där sprutade det vatten in i bassängen och när jag hållde min hand där framför som det sprutade, så kändes det killigt mot min hand. Hihi, och roligt kändes det. Jag o mamma skrattade åt hur det kändes. Fniss...fniss...
 
När vi badat färdigt så gick vi in i den SUPERKALLA gången mot omklädningsrummen o duscharna....huuuu...brrrrrr gnällde mamma. Jag tyckte inte om att det blev så kallt heller. Blläääää...
Mamma drog in mig i bastun igen....mot min vilja...MEN...jag ÄLSKADE det då! Det enda stället som det var varmt ju :) Vi klättrade runt där inne lite, upp och ner, upp och ner. Och sen ut och duschade och tvättade oss...brrr igen. Vi gick in en jättekortis-stund i bastun sen och efter det så bytte vi om. Jag höll på och busade hela tiden. Jag sprang runt i flera olika omklädningsrum och hälsade på folk där. Mamma ropade på mig flera gånger men jag ville ju springa runt o vara "social"...hihi.
 
När vi skulle hem sen så ringde vi på hos mammas kompis Jeanette. Då fixade hon o mamma lite fika till oss alla. Hennes barn Emil o Madde var där med så vi satt allihop o åt smörgås och gurka och tomat. Jag fick laktosfritt smör och laktosfri mjölk då, för Emil får detta av sin mamma och pappa, precis som jag har börjat få
av min mamma o pappa. Det är bra för min mage säger de. Då gör jag det gärna, om det kan hjälpa. Det smakar ju ändå likadant ju :)
 
Nä, nu är mina fingrar trötta. Hej då och ha det så bra. Nu är det helg och då betyder det att det är freeeeeedagsmyyyyyyys idag :) Jag skall mysa med min pappa. Och imorgon är det löööördag och då får jag ett Kinderägg! JAG ÄLSKAR KINDERÄGG!
 
Puss o kram från mig....till dig...som läser detta...nu....just nu :)
/Flisan


 


RSS 2.0