Alla Hjärtans Dag <3

 
Hej alla ni som jag skriver till. Ni är mina fans! Jag är era fans!
Jag vill önska er en massssssa hjärtan idag, för idag är det
 
ALLA HJÄRTANS DAG!
 
Om några år så vet jag nog mer vad det betyder lite mer, men i dag så räcker det att jag vet att HJÄRTAN betyder att man tycker om någon.

Jag tycker om många människor. Min familj och mina kusiner. Mina vänner och min mammas vänner. Pappas kompisar på innebandyn. Mammas chef på badmintonen. Mina kompisar på dagis. Mina gosedjur Elefanten, Katten Jansson, Nina kanin, Giraffen Lollo, Kattis, Apan Chimpen, dockorna Greta och Spreta och MASSA andra goa gosedjur jag har som jag ej kommer ihåg namnet på just nu.
 
Ni får allihop här ett fint hjärta att titta på som betyder att jag gillar er. Kramar från mig, er Felicia.
 
 
Men...jag har ett till hjärta att ge till någon som jag ÄLSKAR och det är min fina mormor...som jag tyvärr inte fått träffa och gosa o kramas med. Hon levde inte när jag kom ut från min mammas mage. Men min mamma har berättat om henne många gånger...om vad hon jobbade med och så har vi tittat på kort på henne. Och mamma har oxå berättat om var hon bor någonstans nu. Min mormor bor uppe i fina himlen, bland de fina vita molnen. Jag vinkar ofta till henne och ibland visar jag henne saker jag gjort på dagis. Ibland när jag gungar oxå, så vinkar jag till mormor och jag säger till mamma att putta mig högt HÖGT upp ända till mormor! :)
Och När det var julafton och tomten kom till mig, så sa tomten att han redan hade varit hos mormor och gett henne en julklapp. Det var ju bra, så jag visste att hon inte satt där ensam på molnet och inte tomten kom ihåg henne. Bra jobbat tomten! Jag visade mormor min ena julklapp när jag hållde upp den i luften mot himlen.
 
Nu skall du få ett fint hjärta av mig käraste mormor Anita. Jag vet att du gillar blommor så jag har ett speciellt hjärta till dig. Jag ÄLSKAR dig och jag hoppas vi ses någon dag. Då kan jag göra en teckning till dig och ta med. Och så kan vi fika ihop och pussla. Jag är jätteduktig på att pussla. Jag kan lära dig att pussla då om du vill :) 
Puss o kram finaste mormor. Jag saknar Dig och ÄLSKAR Dig och längtar efter dig. (mamma hälsar oxå)
 
/Felicia
 
 
 

40 grader!!!!

 
Puuuuh, vad jag är V A R M !!!
 
Mina ben "kokar" nästa och mitt huvud "brinner" nästan! Så himla varm jag är. Mamma håller med. GUD va varm jag är. Jag är såååå ledsen och gråter och gäspar hela tiden. Jag är såååå trött. Och jag är genomförkyld och hostar illa och har ont i halsen. Mina ögon börjar bli geggiga och jag vill bara ligga ner och göra ingenting!!! Mamsen vill ge mig lite medicin så min feber blir mindre men jag vill inte. Fast jag förstår att det är för min skull hon gör detta och då drack jag upp det lilla i den lilla minimuggen. Den är så liten så mina dockor skulle kunna ha den när de skall dricka. Undrar varför jag får en sån liten minimugg, för jag är ju ingen bebis längre ju. Hmmmm...mamma är nog lite tokig ibland...hahaha...eller så busar hon med mig bara :) Nästa gång får jag nog en vanlig mugg som passar en så stor tjej som mig :)
 
Jag var ju på Liseberg igår och det var ju superkul och jag var inte sjuk då alls. Men inatt så kom min feber och förkylning "som ett brev på posten"...kallade mamma det. Va! Ett brev på posten???? Har jag fått post? Kul! Jag gillar post. Speciellt när det är nåt från min farmor o farfar. En gång fick jag en bok från dem, som låg i ett kuvert som låg inne i mammas hus på golvet när vi kom hem från dagis. En bok och ett litet gult papper på, att den var till mig och med kramar från farmor o farfar. Det gillade jag, för jag gillar ju dem.
 
Jag skall nog skriva ett litet brev till dem snart...när jag mår lite bättre. Jag mår liiiiiite bättre nu, men skall må ännu bättre senare och DÅ skall jag skriva nåt till farmor o farfar. Hmmmm...undrar VAD jag skall skriva om...
 
 
Just nu skall jag fortsätta titta på en film jag gillar. Det är med Musse Pigg och hans kompisar Långben och några fler...som jag inte kan namnen på...joooo Pluto är med oxå. Det är en hund som är orange och har en glad svans som skakar ibland på sig. Han är söööt, precis som jag är. Fast jag är inte orange. Jag är blååå...hahahaha! Jag ÄLSKAR blå färg!
 
Hej då. Nu börjar min film igen :)
Kram o hoppas du mår bra, som läser detta.
Felicia

Jag har åkt MC....Tjooooohoooo!!!

Vart? Jo, inne på Liseberg, i deras Spelhall. Det är ett ställe med MASSOR av olika motorcyklar och bilar och hästar och musikplattor på golvet och spel på bord och annat. Går inte att förklara riktigt. Man spelar liksom spel. Och jag fick kasta bollar i några färgade hål, så att hästar började springa. Jättekul. En del bollar åkte i hålen och en del kom inte fram ens till hålen. Då skrattade jag. Mamma med :)

Min mamma har en kompis som heter Tina Dahlman, och hon var så snäll och bjöd med oss till Liseberg. Det var en familjedag sa hon. Då frågade min mamma min pappa om han ville gå med. Men han ville ha en "ledtråd" först. Hmmm, undrar vad det är för något??? Mamma sände över en bild på ett spel...ett flipperspel sa hon att det hette. Och då....ja DÅ...så svarade pappa att han gärna följde med. Hihi. Han gillar spel sa mamma och hon visste att han skulle gilla detta stället, för man kunde köra BIL på bilbanor liksom. Man satt i en bil och trampade på en plåtgrej långt där nere på golvet och sen så svängde man med ratten. Det var ingen riktig bil men en på låtsas.

Jag nådde inte ner med min fot till den där plåtplattan på golvet så jag fick sitta i pappas knä o köra med honom. Jag fick styra med ratten ibland. Det var sköj! :)
 
Sen fick jag prova att göra en massa saker. Jag skall ladda ner mina foton till min dator så får ni se snart vad SKÖJ vi hade. Hihi... Och vi fick äta massa godis och chips om vi ville....och vet ni...det ville vi...alla 3 :) Hahahaha. Mmmmmuuummms! Jag fick äta godis som kallas "svampar", "sockerbitar", "gelehallon", "cocacolaflaskor"...och sen ville jag testa en "Ferraribil". Men huuuu, den var såååå hård, så jag kunde inte bita i den. Då sa mamma;
 
" - Gullefjun, det kanske inte var den bästa godisen för dina små söta tänder".
 
Jag höll med henne. Den var ju JÄTTEHÅRD! Jag fick en MER-dricka med apelsinsmak istället och det var gott. Sluuuurp! Sen lite Grillchips och sen ville jag spela igen. Jag ville testa att slå med en pinne med en slags gummiklubba. Först så tryckte man på en knapp och sen kom det upp mörkbruna små stubbar. Och när de var uppe så skulle man slå på dem med klubban. MEN....hallåååå!!! Stubben var ju bara uppe sååå kort stund så jag hann inte slå på den. Dumma stubbe!!! ;( Mamma och pappa fick göra detta istället och då tyckte jag det var skoj. Jag hejade på dem och hoppade upp och ner. "Heja mamma!" "Heja pappa!" :)
 
Mer kommer snart...
 
Kram Flisan
 
 

RSS 2.0