BIO med mina kompisar

Jag har sett "insidan ut" med min mamma och Emelina + pappa Micke och Meija, Nilo o mamma Emelie. Den var rolig.  Vi satt allra längst bak. Hihi...coolt!

Konsert i Lundby gamla kyrka

Hej svejs!
Vet ni vad? Jo, jag har haft en konsert med min kör. WOW. DET var häftigt! Vi sjöng i kyrkan och det ekade då. Jättefint var det. Vi hade ju tränat hela dagen innan så det blev ju jättekul att få visa upp detta för våra familjer och vänner. Mamma o pappa satt längst fram...och Anna-Maria med, för hon kom dit med...det hade pappa sagt. Hon är en tjej från deras jobb, som slutat för att hon är lite gammal. Jag gillar henne. En gång var jag o mamma o hon på ishockey ihop. Roligt! Det var min första match då. Frölunda vann! Tjooohoooo!
 
 
... kommer mer

Heldag med kören!

Jag måste få berätta om den dagen jag inte var i skolan, utan i huset där jag gå i kör.
Sååå roligt vi hade det. Det började med att pappa körde mig dit kl. 8 på morgonen. Jag blev lite ledsen när han skulle gå, för jag har ju aldrig varit där själv en HEL dag. Lite läskigt var det. MEN...när jag hade varit där lite granna så var det superduperkul! Mina fröknar där, som kallas för "sångpedagoger", de är sååååå goa och härliga och snälla. Sara är tokigast och Veronica är lugnare. Hon spelar mycket piano och sjunger massa. Jättefint. Jag vill med kunna sjunga så fint. Sara hoppar runt mycket och spexar liksom. Hihi....hon är sååå rolig jämt!
 
....mer kommer här...

Haaaallloooweeeeen...

Jag har varit på ett jättekul ställe nu. Jag och mamma åkte tåg till en ort som heter Mellerud :)
Där bor Ann-Helene, och hon är syster till Lene. Så Lene och Viktor kom o hämtade oss när vi kom med tåget. Det var roligt att åka tåg. Vi målade i min målarbok nästan hela vägen på tåget då. Lånade varandras färgpennor hela tiden. Och så åt vi en god bulle, med MASSA kanel i mitten. Mmmmmmuuuummmssss!!!
 
När vi kom fram så gick vi runt i Ann-Helens hus och det var jättefint. En våning uppe var det sovrum, så som mina kusiner i Ö-vik har det. Och det var häftiga halloweensaker på massa ställen. A-H hade pyntat jättehäftigt.
I trappan upp hade hon satt massa spindlar på nåt snöre..så de ringlade sig upp längs hela handtagen där liksom. Mamma var lite rädd men jag sa att jag skulle skydda henne och att hon inte behövde vara rädd.
 
Jag o Viktor lekte lite med olika grejer och efter ett tag så fick vi hjälpa till med en jättecool grej.
Vi fick göra detta...
 
 
 
 
Och först så försökte vi få ur alla kärnorna, som vi la i en burk. A-H tänkte spara dem och lägga dem i marken sedan, för att försöka få dem att växa till ett pumpaträd tror jag. Eller så kanske pumpor växer på marken bara, som potatiskar och morötter???Roligt var det i alla fall att göra detta. Har aldrig gjort nåt sånt förut ju :) Mamma och Viktor hjälpte till med.
Sen skulle mamma skära bort mer av pumpaköttet så att den skulle bli fin inuti. Och SEN...ja dååååå....fick vi göra en annan superdupercool grej!!!! Kolla här...

RSS 2.0