Om 4 dagar får jag krama farmor o farfar :)

Precis! Så är det! Jajjamen! Änna gött e de! Såååå skojsigt det ska bli! Minsan!
 
Vi ses snart farmor o farfar :)
 
Jag skall säga till pappa att han kör försiktigt hela vägen upp. Alla 100 milen.
 
Kramizar från Göteborg o mig.

Felicia

Kalasdag vid nya dagiset :)

Jag skall börja på ett nytt dagis efter sommaren. Det skall bli spännande och roligt. Just nu går jag på min avdelning, som heter Blåbär...och sen skall jag börja på Lingon. KUL!
Jag har bara TVÅ dagar kvar på Blåbär nu för sen skall jag o pappsen åka på semester till farmor o farfar uppe i Umeå :) Vi skall åka bil dit. Det är HUNDRA "100" mil dit! WOW! Låter låååångt bort!
Jag skall ha sommarlov och pappa semester från sitt jobb. Mamma får snällt jobba kvar när vi åker iväg. Stackars henne. Hoppas att hon kan få bada EFTER sitt jobb då. Jag vill bada och ha kul med mina kusiner i Ö-vik med och det skall jag få det med. Vi skall vara med dem oxå har min pappa sagt. Det skall bli jättekul. Jag kan visa dem att jag är en stor tjej nu och att jag kan balansera bra och göra kullerbyttor på gräset :)
 
MEN...det var ju kalaset jag skulle berätta om ju...hihihi...
Och just igår så fick jag o mamma o pappa gå dit och vara med på en liten sommarfest :)
Det var alla barn från Lingon där och deras mammor o pappor o syskon de har och kanske någon farmor o farfar o mormor o morfar med :)
Vi fick korv med bröd och saft.
Sen gick vi en liten poängpromenad...
berättar mer snart...ska på toa.
 
Kiss kiss...hihi.
 
/Flisan-spisan
 

Hos moster Eva...utan mamma :)

Hej kompisar.
 
Nu skall jag skriva om hur jag hade det hos moster Eva, i hennes hus i helgen...
men jag har lite att göra just nu så det får bli lite senare...ok. Hoppas ni kan vänta lite med detta.
Puss o kram så länge.
 
/Felicia från Göteborg, fast nu har jag varit i Falkenberg :) Myyyysigt!

Nationaldagen 2013

Vilken härlig dag!
 
 
Idag är det svenska flaggans dag...sa min mamma. Då kan man få ha på sig sin sverigetröja..även om det inte är någon fotbollsmatch på tvn. Jippie vad glad jag blev att få ha den på mig. Jag gillar den tröjan jättemycket!
Och jag sa att mamma skulle ta på sig sin oxå...men hon la ner den i väskan lite.
 
Moster Eva kom hit med sin bil och sen åkte vi spårvagn in till Slottskogen och hade picknick :) Det var väldigt mycket folk där på vägen från spårvagnen. Många låg ner i gräset o solade och åt picknickmaten de hade med sig. Några spelade minigolf och några bara satt o pratade och skrattade. Jag skrattade oxå massa idag. 
 
Vi gick förbi ett ställe där det var några som spelade fiol och dansade med långa klänningar. Spelmän hette dessa sa någon. Och de var många som höll i jättelånga pinnar med svenska flaggan på. Jag gick fram o kikade lite närmare på de där folken me flaggorna. Kul. Se här...
 
                
 
När vi la ut en gosig filt som vi åt vår mat på, då var det inte så många människor jämte oss på den STORA gräsmattan men SEN....OJ OJ OJ....vad mycket folk det kom sen. Under tiden så lekte jag med en uppblåsbar sverigehand som mamsen haft med sig. Jag stod på den och balanserade....tills luften gick ur...hahaha...
 
       
 
Vi åt pastasallad med köttbullar och tomat och gurka sen...och bullar...och kex...och drack festis :)
 
 
 
 
Hela gräset blev fullt med picknickfiltar och barn och vuxna och hundar med. Det spelades musik och vi sjöng Nationalsången. Då höll Eva mig i sin famn och jag o hon dansade lite då och sjöng. Jag kan inte den texten än, men Eva o mamma kunde den och massa folk som stod jämte oxå. Vad duktiga de är som tränat och lärt sig den. Jag kan ju en massa andra sånger som jag gilar att sjunga, så jag skall nog överraska dem snart med att visa att jag kan denna sången med :) hihi.
 
Efter vi sjungit så gick vil till lekplatsen där i Slottskogen. DÄR var det OXÅ mycket folk!!!!!
Jag åkte den nya stoooora rutchbanan och det var lång kö till den. Men OJ vad fort den gick när jag hade min sverigetröja på mig! Jag nästan FLÖG ur den. Jag snurrade nästan runt inne i den så jag slog nog i min rumpa o lår lite tror jag. Swwwiiiiichhhh va fort! När jag kom ner tog mamma emot mig för hon hade sett hur mindre barn bara flöööög ur nästan, så det var ju tur hon var där o tog emot mig. Hade nog flugit ur hela alltet annars. Först var jag nog lite i shock, men snabbt så sa jag: Jag vill åka igen! hihi.
Men vi lekte lite vid de andra lekområderna där för kön till rutchbanan var väääääldiiiigt lång ännu.
Det fanns mkt att klättra på och snurra på och hoppa på. Mkt att utforska, sa moster Eva.
 
Vi åkte spårvagn hem oxå och då hade jag somnat i min vagn. Skönt.
Under tiden så satte Eva in bilstolen i sin bil, för vet ni vad....jag skulle få åka med henne hem till sitt hus i Falkenberg.
BARA JAG....EJ MAMMA! Hahahaha...för hon får inte följa meeeeed...för hon får jooobbaaa...hahahaha....pilutta dig...hahaha...
 
När jag vaknade så hade vi packat in alla mina saker jag skulle ha med mig och så åkte vi. Jag kramade mamma o sa att hon får vara duktig på sitt jobb nu, och att jag minsan klarar mig alldeles finfint utan henne :)
Hon kramade mig o sa att jag skulle lyssna på Eva och vara en snäll tjej nu. Det lovade jag. Och om man lovar nåt, då ska man hålla det. Det gör jag.
 
Jag skriver snart om hur jag hade det hos moster för nu läser jag min ena Bamsetidning :)
 
Kramis bananis alla goa fruktvännner.... :) hahaha
 
Er Flisan
 

RSS 2.0