Min Lollo har sovit borta :)

Ja, det har hon. Min allra goaste Lollo, mitt gosedjur som jag fick på min första utlandsresa på Mallis.
Ja, den. En giraff är det.
 
Hon har fått bo hos sin kusin, som oxå heter Lollo. Konstig va.
 
.........

Midsommarfest på förskolan

Vilken kul dag vi hade igår. Vi firade Midsommar och då hade vi gjort fina blomkransar att ha på huvuet.
 
....

Nytt barnkalas...hos Emelina, 5 år

Kan ni tänka er! Dagen EFTER Adams kalas så var det ett NYTT kalas som jag var bjuden på. Nu var det min allra bästis på förskolan, Emelina, som fyllde 5 år. Grattis goaste kompis. Hon är 6 månader äldre än mig och detta är ett halvt år. Jag kanske blir lite äldre än henne en dag någon gång, jag vet inte, men kanske.
 
....
 

Kalas hos Adam, 6 år

Jag har blivit bjuden till Adams kalas...och nu har jag varit där. Kul var det. De bor i ett rött hus mitt över gatan och där spårvagnen åker...och de har en innegård. Där fick vi åka runt med cyklar o sparkcyklar. Superkul var det.
 
....

Pingviner i stora lass

När jag var på MC Donalds en gång för ett tag sedan, så fick jag en bok om djur och det var om bara pingviner i den. Jag gillade den lilla boken och i mitten så satt det klistermärken på olika pingviner. Dom satte jag på sista sidan i boken för där fanns det plats för det.
 
Jag ville så gärna åka till det där stället i stan där det finns pingviner, för att se om den sötaste lilla pingvinen i boken kunde finnas där borta. Den hette Dvärgpingvin. Den var sååååå söt och sååååå liten. Ungefär som halva mig sa mamma att de är. Som till min navel ungefär...hihi.
 
När vi kom fram till Linneplatsen (och JAG hade sagt till mamma när de sa det i högtalarna) så gick vi på en stoooor äng med MASSA människor överallt. Det var många ungdomar och skolbarn som hade sina "skolavslutningsjippon" sa mamma. De spelade brännboll och volleyboll och kastade freesbee och åt glass. Det såg roligt ut. Vi kikade lite på en tjej som höll på att träffa en boll med en stor pinne och när hon träffade den så flög bollen upp i luften och då sprang massa folk och några kastade bollen till varandra och sen stannade alla. Hmmm, konstig lek...men det såg kul ut. Jag gillar ju att springa...i alla fall ibland :)
 
Sen....

Liseberg...ÄNTLIGEN! Tjooohooojsan i kojsan!

Äntligen åkte vi ifrån biltävlingsområdet och fortsatte med spårvagnen till mitt käraste Liseberg...
 
Mer kommer.

Motorsport vid våran bro :)

Förra helgen när jag och mamma skulle till Liseberg så fick min snälla mamma för sig att hon skulle dra med mig ur från spårvagnen INNAN vi kommit till Liseberg. Jag blev jättesur då. Men hon sa bara att det blir nog kul det här lilla stoppet innan. Det tyckte INTE jag det skulle bli, för jag ville till LISEBERG...och BARA dit!!!
Men vi gick av precis innan bron, Frihamnen, och då gick vi med våra grannar och deras två pojkar en bit över en lite bro. Sen kom vi fram till ett stort område med musik och bord och bilar och MASSA folk. Jag såg en glass-skylt så då började jag tjata om att jag ville ha en glass :) Snart sa mamsen. Då blev jag liiiite gladare.
 
Vi gick vidare o kikade runt på området, för det fick alla göra utan att betala inträde. Men om man ville se bilarna KÖRA en tävling så måste man ha en biljett och det hade vi inte.
 
...kommer mer.

Sommarens första utebad :)

Då blev det Lundbybadet.

Sommarfest på Förskolan :)

I går var det sommarfest på min förskola. Det var både barn från lilla dagiset och från vår stora förskola. Så då fick jag träffa mina gamla fröknar. Ååååååhhhh vad jag saknar dem ibland. Berit och Tina och Jane. Denna gången var Jane inte där för hon var nog hemma med sin lilla bebis som hon har fått för några månader sen. Jag vill jättegärna se den lilla bebisen och sen vill jag krama Jane. Jag tycker såååå  mkt om henne ju :)
 
Vi åt korv med bröd och drack god röd saft på festen och det var en MASSA föräldrar o barn där då. När min mamma kom dit så kryllade det av folk :) När jag såg henne så kramade jag henne lääääänge. Jag kallar henne för Mammi ibland...hihi. Sen satte vi oss på gräset, vi som går på Lingon och Smultron, för vi skulle sjunga några sommarsånger. Det var kul och jag sjöng o sjöng och vinkade då och då till min mamma. Gissa vem jag stod jämte? Ahaaaa....kunde ni gissa att det var Emelina...hihi, min bästis :) Ja, det är hon verkligen. På förskolan säger fröken Camilla att vi nästan sitter ihop. Hahaha... På min andra sida satt min andra bästa kompis Ida. Hon har oxå en bästis, Jasmine. Jag leker inte så mkt med Jasmine, men jag gillar henne.
 
Det var en poängpromenad med men den gick jag inte på. Efter ett tag var det sopsäckshoppning för barnen som skall sluta på förskolan och börja skolan efter sommarlovet. De fick hoppa och tävla mot sina mammor eller pappor. Det såg kul ut. Min mamma sa att jag och hon skall göra detta själva på vår gräsmatta någon dag efter förskolan. Det skall bli jätteroligt...för det sååååg roligt ut. Jag hejade på Adam när han hoppade mot sin pappa Peter. Adam vann! Bra jobbat Adam. 1-0 till dig :)
 
Sen lekte vi lite mer själva, när alla gått hem och slutat festen. Jag och Emelina och mamma och Micke. Vi var kvar ute i 2,5 timmar....hahaha....
SEN var jag lite grinig och trött i mina ben. Jag orkade inte gå ett steg till och var riktigt sur faktiskt. Ville att mamma skulle bära mig hem, men det ville inte hon. Jag väger massa sa hon..hihi.

En jätteledsam sak har hänt ;(

Jag berättar en annan dag.

RSS 2.0