Idag kommer farmor o farfar hit :)

Om bara några timmar så skall jag och pappa åka i bilen till flygplatsen och hämta farmor o farfar. De har flygit flygplan hit och de ska bo hemma i pappas hus. Jag ska krama dom när dom kommer, men jag kommer vara lite blyg då, för det brukar jag vara. MEN...efter någon timme så kommer jag leka massor med dem och visa dem massa saker som jag kan nu. Jag är ju en STOR tjej nu och jag kan många mer grejer och kan prata mycket mer om många saker. Och jag kan sjunga ännu mera många MÅNGA sånger än när jag var hos dem förut.

Jag berättar i morgon hur det gick när planet flög hit dem. Farmor är jätterädd för att flyga men jag ska säga till henne att "hon inte behöver vara rädd". När jag satt jämte Emil när vi flög till Kreta, så höll jag honom i handen och sa "det är inte farligt att flyga". Och han blev glad då. Hoppas farmor tyckte det var roligt i luften att flyga. Det är fint väder idag så då kanske hon ser mig på marken när jag vinkar till henne långt där uppe bland molnen i himlen.

Hej svejs, nu ska jag äta lite något med pappa och sen leka lite innan vi ska åka bilen till Landvetter. Tjooohooo, jag längtar efter dem :)

/Felicia


Midsommar med mamma :)

VILKEN HÄRLIG OCH MYSIG DAG JAG HAFT!

Midsommarfirande med Förskolan

Nu har vi just fått jordgubbar, glass och saft på förskolan Blåbäret :)
Alla vi barn har fått fina blommor i håret oxå och vi har dansat lite runt en hög grön pinne som satt fast i marken och som hade massa blommor och kvistar på sig. Det var roligt och det är jättekul att få ha blommor i håret för det har man ju inte annars ju. hihi. Kolla här hur fin jag är.


Vi ska åka båt snart, till ett ställe som heter Röda Sten. Det är en STOR sten som någon har målat röd. Den ska jag försöka klättra upp på :)

Åsa och Philippa är med idag med hela dagis-gruppen så det är extra mysigt då <3

Jag skriver mer snart, för nu ska vi med båten :)

Kram Flisan

Nu har jag fått vara hos pappa igen - längtat såååå!

Pappa hämtade mig och mamma på flygplatsen när vi hade landat med flygplanet. Det var mysigt att få krama honom. Mamma kramade honom oxå. Jag höll om hans hals läääänge då! Mmmmmm!!!

....

Oj oj vilken vecka vi haft på Kreta...iiihhhaaaaaa!!!!

Ni skulle bara veta va kul vi haft, mamma och jag och mina kompisar!

Kreta - here we come :)

En dag med spårvagn, buss, Mc. Donaldsbesök och sen till flygplatsen, som heter Landvetter. Det är en häftig dag det! Och den hade jag och mamma gjort förra veckan. Mamma höll på att få ett litet "spel" på mig, när det var JAG som fick ett "spel". Mitt inne på centralstationen så "ville jag inte"... och då skrek och lipade jag och var allmänt jobbig. Huuu, stackars min mamma. Men jag fick henne till att gå in och köpa en ny pommesfrittes i affären och då blev jag nöjd. Så nöjd att jag somnade efter att ätit 3 st av dem...och då somnade jag till och med med en pommes som stack ut ur munnen. De ni! Det har ALDRIG HÄNT i mitt 2,5 års historia...tror jag...haha. Jag som ÄLSKAR mat och att inte äta klart är inte riktigt min grej :) MEN...jag var ju så grinig för att jag var trött, egentligen inte för att jag ville ha mer pommes, men det förstod nog inte min lilla hjärna än...men nästa år - DÅ... ja då är jag en ännu större tjej och då förstår jag nog det mera.

Kommer mer text senare....

Nationaldagsfirande på Svarte Mossen :)

Heja Sverige friskt humör, det är det som susen göööör! Heja heja heja!

Nu har jag fått flytta in i mitt nya rum i mammas nya lägenhet

Tjoohooo!

Varit på riktig Cirkus med mamma & pappa :)

Jomen, det har jag varit!!! Å de va såååå HÄFTIGT!

Sovit över hos min kompis Linus :)

Ska skriva mer senare..

RSS 2.0