Maj sista kanske...hihi

Jaaaa, nu har jag varit på heldagsutflykt med min förskola. Guuud va kul vi hade.
Det var en jättefin dag med strålande sol och massa kottar på marken och knoppar på träden...hihihi...
 
Efter vi ätit frukost på förskolan så åkte vi allihop först spårvagn till Backaplan, ni vet där som Lek och Buslandet ligger :) Sen bytte vi och åkte BUSS istället :) Kul. Vi åkte till Tuve och där gick vi ihop till ett jättehäftigt ställe med massa kul lekgrejer. Man kunde klättra på snören inne i en rund grej och sen åka rutchelkana ner och sen kunde man oxå klättra utanpå där för att kunna åka kana ner. OCH...man kunde klättra på en utsida till och oxå komma upp för och kunna åka ner. Spännande och många av mina kompisar som var där och lekte med mig.
 
Man kunde åka i en häftig linbana med. Man gick upp några trappsteg och sen försökte man sätta sig på ett lite däck kan man säga. Och sen puttade någon lite och så...svischhhh....så åkte man iväg i linbanan tills repet tog stopp! ;) Då gungade man jätteroligt fram å tillbaka och jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Det var många som ville åka där så jag fick vänta länge på min tur varje gång. Men det gjorde inget. Det var kul att se dom andra åka med. ALLA gillade den och ALLA skrattade ofta när de åkte :)
 
Sen åt vi lunch där tillsammans vid några bord som var där. Vi fick plats på en lååååång bänk o bord som stod jämte varandra. Det fanns till och med några ballonger ovanför bordet, som någon hängt upp där :)
När vi lekt igen läng så åt vi även frukt och kakor som jag hade med mig. Min pappa hade lagt ner både hönökakor, pannkakor, bullar, kakor, äpple och banan. Och två festisar och ett pyttelitet mjölkpaket. Ett sånt man får må Mc D ni vet. Jag åt upp nästan ALLT :) Bananen o äpplet blev liksom kvar i min lilla söta ryggsäck :)
 
Jag älskade dagen vi fick ihop. Och min gamla goa lärare Johan (som jag kallar för Jois) jo han var vikarie just idag så han var oxå med. Det var mysigt. Han är så snäll. Jag kramar inte honom längre denna terminen när han är vikarie, men jag gjorde det jämt när han jobbade hos oss. Fast...när mamma hämtade mig idag...och jag skulle säga hej då till honom, ja DÅ gjorde jag det. Han är min favorit och jag blev glad att han var med.
 
När jag o mamma gick hemåt kl. 16.15 så lekte jag ute med massa barn jag kände från förskolan. Jag om mamma fikade och åt varsin banan ute vid en parkbänk först. Och sen ville jag cykla, som flera andra barn gjorde. Så mamma gick o hämtade cykeln och jag cyklade lite med en av mina bästisar. Men hon kissade på sig lite och fick gå hem o byta byxor tyvärr. Sen skulle hon äta och jag med så vi gick hem jag o mamma med. När jag busade i trappuppgången så såg jag att min komis James (i min förskoleklass) var utanför sin dörr. Han bor snett under mig o mamma. Jag ville leka me honom så min mamma sa att jag kunde gå ner o knacka på dörren o höra om jag fick leka lite där. Och det fick jag. Så min mamma lagade min favvomat och jag lekte! Toppen!
Sen blev det PASTA CARBONARA vid 18.30....suuuupersent hahaha. Men jag var glad och hade fått leka heeeeela dagen nu. Jag slocknade på soffan 20.15 sa mammis, då jag såg på Artur o Minimojerna 3. Mamma berättade detta dagen efter nämligen. Då blev jag lite suuuur, för jag ville ju se heeeela!!! Jag hann se nästa hela i alla fall. En riktig mysdag!
 
Nu e jag trött i fingrarna och orkar inte skriva mer. Hörs en anna dag vänner :)

Pözz å kräääääm
/Felicia

Maj igen..haha

Mkt som hänt i maj. Kommer

Maj igen

Kommer

Maj 3

Kommer

Maj 2

Kommer

Maj1

Kommer

April 2

Kommer

RSS 2.0