Jag och min goaste mamma <3

Hej alla!
 
Kolla här vad tokiga och roliga miner vi gör...hihi.
Vi är BÄST....i väst!
 
Här funderar vi :)
 
 
Här är vi förvånade :)
 
 
Här är vi gooooosiga :)
 
 
Här kittlas vi...eller i alla fall min mamma som kittlar mig :)
Men jag skall minsan ge igen när hon inte vet om det..hehehehe.... :)
 
 
Ville bara visa dessa fina foton för vi hade så kul när mammas kompis tog dem på oss. Det är från vårat kök.
Hej då!
 
Puss och massa soliga kramar oxå :)
 
Flisan - Pisan - Lisan - Fisan :) hahahaha...
 

Majas 4-årskalas med bowling var jättespännande!

En såååå tung boll har jag aldrig hållit i förut. Oj vad tung den var. Jag kunde nästan inte lyfta den! Och det fick man inte heller, för om man tappade den på sin fot så kunde foten bli platt som en pannkaka. Och då lägger man inte sylt på den, sa mamma, utan då blir det nog bandage eller gips sa hon oxå. Jag har inte smakat på gips men det är inget man äter sa hon då. Och det är oxå nog så att man får åka ambulans för att försöka laga foten lite.
Ok. Jag bärde inte bollen så mkt....i början...men senare så gjorde jag det liiiite. Många barn gjorde det liiiite liiite.
 
Men jisses va skoj det var att putta på bollen...som oxå kallas för KLOT!
 
Hej då så länge. Skriver mer i morn.

Badat och solat och shoppat och busat

Heeela tiden i Turkiet så busade jag inte, men nästan. Hahaha.
 
 

På semester med flygplan igen :)

- "Så där ja! Nu e det dax för lite semester", sa min mamma till mig.
Och så hämtade hon mig på dagis och så åkte vi spårvagn in till stan och sen buss till Landvetter.
Där mötte vi mammas kompis Lene och hennes pojke Viktor. Han är snart 7 år. Lene heter nästan precis som min mammas namn :) hihi, vad kul va! :)
 
...Flygplanet var jätte-jätte-JÄTTESTORT!
 
....

Spårvagn - buss - bil till Sandra :)

Hihi, vi åkte massa olika grejer för att komma till min mammas kompis Sandras hus i Dalsjöfors.
Hennes lilla bebis har blivit 3 månader och vi skulle dit och fira honom. Massa folk kom dit och de hade ställt upp ett sådant STORT tält att jag inte sett nåt sånt någon gång någonsin alltså. OJ va stort det var.
Och det var massa stolar där inne. Och bord med. Det kom folk hela tiden. Några barn och några vuxna.
 
Det kallades för "namngivningskalas". För bebispojken skulle få sitt namn då. Lukas. Åh vilket fint namn. Han var superdupersööööööt. Och jag fick hålla i honom en gång. I knät fick han ligga, under mina armar liksom. Eller jag menar över mina armar :)
 
Mer kommer...

På kalas hos morbror Anders hus

Hurra morbror Anders. Nu har du fyllt år och jag var där och firade dig. Och mamma med och moster Eva oxå...och min fina kusin Anna. Och morfar med :)
Vi sjöng för Anders och vi åt god mat och åt god tårta. Mmmmmm...
 
Han fick flera glasflaskor med dricka i. Han gillade dem. Och jag hade gjort ett fint kort till honom oxå. Han blev glad när han fick det.
 
Han fyllde typ 100 år! Jättemycket. Jag är bara 3 och ett halvt år. Han är mycket äldre än mig.
Det var kul att gå upp i hans trappa och sen gå ner igen, men det var lite halkigt inne i hörnen så jag fick gå försiktigt och inte inne i hörnen. Längst ut var bra sa mamsen.
 
Nu skall jag skriva lite mera grejer här så jag säger hej hej...så får ni läsa mer på andra sidor. Hihi
 
Kram kram
Flisan

Min kompis Philippa har sovit över :)

Min allra bästaste kompis har fått sova hos mig nu. Åh va skoj vi hade. Det var så roligt att vi inte ville sova...hihi.

Avslutning på både rytmiken & dansen denna veckan!

Nu är det slut för denna gången! Efter sommaren har varit så kan jag få dansa igen :)
 
Och det firades med att mamma tog med mig på cirkus! Tjoooohoooo!
 
Jag skall berätta här senare. Nu fika på dagis :)
 
Kram kram
Flisan

Valborg 2013

Har du åkt traktor någon gång? Vet du vad. Det har jag! För bara några dagar sedan så åkte jag o mamma o pappa till 4H-gården i Tuve. Och där fick jag åka traktor med min bästis Philippa och min mamma. Hennes kompis Lene var oxå med och hennes lilla pojke som är 7 år fick oxå åka med oss i traktorn. Jag satt själv men Philippa satt i mamma Lenas knä. Jag är en stor tjej och jag ville sitta själv. hahaha...
Vi åkte runt lite och det skumpade och hoppade i vagnen bakom traktorn som vi fick sitta i. Vi fick inte sitta inne jämte hon som körde traktorn alltså, utan bakom hade de en liten vagn, nästan som tågen som har vagnar bakom. Men det var kul ändå. Vi åkte läääääääääääänge, säkert 8 minuter sa mamsen :)
 
Sen köpte vi lite korv me brö´ och kollade in massa djur, som kossor, getter, kaniner och ankor. Klättrade i berget och på kullar o sånt var kul med. hihi. Jag ville inte sluta med detta men var tvungen till slut för vi skulle ju få se på när någon skulle tända en eld. Det var MASSA pinnar och kvistar och julgranar och annat grejs som folk lagt i en jättestor hög på marken. Där skulle det brinna senare. Vi var jämte o väntade och vi var inte ensamma där. Det var SUUUUPERDUUUUPERMEGAMASSSSSA människor där som oxå ville titta på elden....
 
 

RSS 2.0