Toys R Us är ett kul ställe...

...för där var jag i helgen med min kompis Philippa. Man behöver inte köpa nåt där...och det gjorde vi inte heller.....hihi.
Man kan leka med deras saker ändå. Jag testade en sparkcykel och så åkte vi i olika små rutchbanor...DET var kul! :)
Och en liten hoppborg finns där med. Jag studsade upp o ner hur många gånger som jag inte ens kan räkna till. Kanske 10 miljoner gånger kanske :)
 
Och de har sååååå MÅNGA grejer där. Massa lådor med dockor och klistermärken och gosedjur och annat kul. Mamma sa att vi inte fick öppna några paket men bara titta o känna lite på vissa. Åsa och Emmie var med oss där oxå. Emmie sov i sin vagn. Söt tjej. När vi lekt där i en hel timme så gick vi och fikade ihop. Jag o mamma och Philippa åkte rulltrappa upp till våning två där fiket låg. Åsa tog hissen med den breda dubbelvagnen som Emmie satt i än. Hon hade vaknat nu men var lite ledsen och blyg. Mammig, sa Åsa att lilla Emmie var. Hmmm, men Emmie är ju ingen mamma ju....så jag förstod inte. Tänkte fråga vad hon menade...men jag såg nåt annat som gjorde att jag glömde av att fråga. Jag såg ett helt fönster med KAAAAKOR! Jag ÄLSKAR kakor!!! :) :)
 
Det fanns chokladbollar och kak-dammsugare där och skumraketer och äpplekakor och bullar...Mmmmmmmm...
Jag fick välja själv och jag valde en sån där dammsugare. Den är lite svart i ena änden och sen lite grönt.
 
 

RSS 2.0