Härlig helg :)

Jag har sovit over hos min bästis Philippa i natt. Det var jättekul. Min mamselimamsa jobbade på Ullevi igår och då var vi hos Philippa o lekte lite där, precis innan hon skulle åka dit. Det var en fobollsmatch där. Mamma jobbar nästan inte där alls längre för hon hinner inte. Och det är för att hon hellre vill vara med mig sa hon. Då blidde jag lite blyg och glad samtidigt. Jag ÄLSKAR min mamma, fast jag gillar att hon jobbar där ibland....speciellt om jag får sova over hos min bästis...å dricka festis...hihi...
 
Min mamma kom faktiskt till Philippas lägenhet EFTER fotbollen var slut....ungefär vid halv tio på kvällen. Då var jag och Philippa vakna ännu, för jag ville ju vänta så länge som jag orkade, för mamma hade sagt att hon oxå skulle komma dit och sova sen. KANSKE jag hade somnat när hon kom, sa hon. MEN...hallåååå!.....jag har mina trix ju..hahahaha.
Jag sa till mamma Åsa att jag först var kissenödig...och sen att jag var lite varm...och sen att jag ville ha lite vatten...och så höll jag på så ett tag....hihi... Detta för att jag ville vara vaken när mamma kom dit. OCH...DET LYCKADES!
 
Kommer mer ....om min superhelg snart. Ska bara käka några köttbullar nu. Och stekt ägg :) Mmmm....
 
 

LISEBERG IGEN :)

Ja, det var en sån där rolig dag idag igen. För vi var på Liseberg.
Jag, mamma och pappa :)
 
När jag vaknade hemma hos mamma så regnade det och åskade det JÄTTEMYCKET! Då var vi hemma lite och gjorde lite olika saker. Frukost först, sen lite lek, sen hade mamma lust att baka en sockerkaka och det ville jag med då. Så jag hjälpte till och då fick jag även smaka på smeten. Mmmmmm...
Vi gjorde muffins av sockerkakssmeten istället.
Sen tog vi med några i en påse och åkte in till Liseberg :)
 
Där inne åkte jag flera roliga nya saker....
 
....
kommer....

BADA - LEKA - GRILLA :)

Lundbybadet först...
Sen lek hemma med Philippa...
Sen grilla på garden...
 
Här nedan får ni se några foton från denna ROLIGA SOMMARLOVSDAG!
 
 
 
 
 
 
Kram Felicia
 

Segling under Tjörnbron ;)

Mamma o jag hälsade på en vän till mamma, som hon lärde känna för många år sedan sa hon. Ungefär 13 år sedan. Oj! Lääääänge sen då ju :) Jag är ju bara 3,5 år.
 
.....

Lånat morfars bil till Almön :)

Ja, det har vi gjort. Mamma körde bilen och jag satt där bak. Vi åkte till min mammas kompis Anne o hennes barn; Emelie och Mathilda. Och Anne är kär i Magnus, så han bor oxå med dem. De har en villavagn på en camping, sa mamsen, så vi åkte dit o hälsade på dem.
Vi hyrde en liten pyttestuga där, men vi umgicks med de andra hela dagen och kvällen.
När vi kom dit så mötte tjejerna upp oss och jag fick hålla i kopplet till en vovve och jag var jätteduktig då. Hunden var liten o sååååå söööööt. Den gick snällt jämte mig och jag fnittrade en del och var koncentrerad en del :)
 
 
Sen så gick vi till deras villavagn och sen till havet o badade. Superkul. Det var lite mulet men det kvittade ju.
 
 
Sen gick jag o mamma upp på bryggan som fanns där. Det satt flera barn o vuxna där som hade ett snöre i handen som de slanged i vattnet. De hade en liten snäcka nederst på snöret. Det var mat till krabborna sa en pojke. Jag fick testa och när jag hade slängt i snöret så kom det en krabba o satte sig på den där fina snäckan och då tog de upp snöret för mig o de hade en håv med. De la krabban i en stor hink som hade fyllts med vatten. Det låg flera krabbor i spannen redan för de sparade på dem när de fiskat upp dem. Häftigt. De hällde i krabborna sen sa de, så att andra barn kan få "FISKA KRABBOR". Jag tyckte detta var jätteroligt så jag kikade lite mer i flera andras hinkar.
 
På kvällen så skulle vi få lov att äta mat ihop med Anne o co, så vi tog på oss lite varma kläder o gick bort till dem. Det var inte så långt till dem från vår lilla stuga, men mamma har så svårt att hitta jämt, så det tog nog lite längre tid än vanliga folks tid. hihihihi...
När vi ätit och lekt och målat och spelat lite på deras "dator-padda" så skulle vi se på fotbollsmatchen som var på teven. Det var SVERIGE mot TYSKLAND, för tjejer. Nåt slags EM sa de. Vet ej vad det betyder men kanske....EvaMathilda?
Vi hade tagit på oss våra fina sverigetröjor allihop, så vi hejade o ropade o åt chips o popcorn o godis i stora lass. Sååå kul vi hade! Jag blev lite trot i slutet men det var ok ändå. De svenska tjejerna gjorde Inga mål så jag stod framme vid tvn och ropade (skrek): - GÖR MÅL DÅ! SKJUT DÅ!....för detta skrek de andra i villavagnen liksom. Då skrattade Emelie och Mathilda lite åt mig...hihi.
 
När vi sovit klart nästa morgon så gick vi o sa hej då till de andra och åkte vidare hemåt. MEN...först så åkte vi över den stora bron och hälsade på en annan vän till mamma, Siv och Lars-Göran, i Stenungsund.
Jag skriver mer om detta nästa gang för nu är jag trött i både mina ögon och mina fingrar.

Puss o kram tills nästa gång.
 
Flisan

 
 

Lundbybadet here I come :)

Hahaha... Min mamma hjälpte mig att skriva rubriken idag. Det är lite på engelska, och det betyder att "nu kommer jag till Lundbybadet". Och....vet ni vad. Jag har varit där 2 dagar i rad :) Jättekul. Jag badade med mamma i den stora poolen...och jag hade mina Micki Mus-armpuffar på mig då. Mamma tyckte det var lite kallt i vattnet men när hon väl gick i så gick det bra. Jag var mycket duktigare än henne.

Sen badade vi i den lilla barnbassängen med. Det finns en liten pytte-rutschbana där och den åkte jag nog säkert 100 gånger tror jag. Den är sååå kul.
Mammas kompis Annika var där med sina barn, Ricke o Simon. Vi lekte lite ihop. Sen lekte jag o mamma mest.
 
Andra dagen vi var där så var de där igen, så det var roligt. Efter badet så träffade vi pappa och vi åt mat ihop ute på en uteresaturang vid vårt torg "Nikolinas". Det satt 4 gubbar jämte vårt bord och de var ifrån Stockholm och hejade på ett fotbollslag som heter AIK. Jag sa att jag hejade på sverige. Och sen sa mamma att jag ju kunde sjunga en sång som jag kan...om Glenn, som bor i Göteborg. Så jag gjorde det, och gubbarna tyckte det var kul tror jag, för de skrattade lite.
Sen gick jag o mamma hem till oss och hade en mysig kväll, bara vi två. Det har jag längtat efter. Och då ville jag inte somna när jag borde somna. När mamma trodde jag sov så hade jag ofta någon fråga eller nåt jag ville berätta för henne om. Hihi, det tyckte min mamma inte var sååååå roligt alla gånger. hahahaha.
 
Natti natti.
Vi hörs snart.

Kramar från Er Felicia

Semester med moster Eva och mamma :)

Jippieee....
Efter 4 veckors sem med pappa så skall jag få ha semester med min mamma oxå. 3 veckor skall vi vara ihop nu sa mamma. Och första veckan skall vi till en stuga i Halland med moster Eva. Såååå kul!
 
Och så här hade vi det...
 
 
....

Nu är jag hemma igen! Längtat efter min mamma!!! MYCKET!

 
 
OCH...min mamma hade längtat efter mig med sa hon. Och vet ni vad. Vi gjorde nog världens längsta kram när vi sågs! Helt säkert! Oj vad vi längtat efter varandra....mmmmmmmm.
 
Jag ska visa några foton hur mysiga vi var då när vi kramades :)
 
 

Puss
 
/Felicia

Mer kul grejer jag gjorde i norrland...

hahaha...det tar nog aldrig slut tror jag....för jag ÄLSKAR ATT SKRIVA...hahahaha...som min mamma oxå gör. Vilket sammangrej...eller vad det hette.
 
Kommer mer snart. Nu måste jag leka lite till.
 
Kramis bananis från Flisis :)

Vet ni vad en "lappkåta" är?

Det vet jag :)
En sådan har jag varit i när jag o pappa var hos farmor o farfar.
Kolla här snart...så ska jag visa med en bild vad det är för något.
 
Kram kram
/Er älskade Felicia

Nu...har jag MASSOR ATT BERÄTTA

För vet ni vaaaad? Jo, jag har varit på semester med min gosiga pappa. Bara vi två har åkt iväg med hans bil.
Vi åkte så långt att vi inte orkade mer och då fick vi bo på ett hotell vid vägen nästan. Där fanns det mjuka sängar och sköna täcken. Och en dubbelsäng. Så jag och pappa sov jämte varandra. Roligt...och mysigt.
 
Sen på morgonen så åt vi lite frukost och sen åkte vi iväg med bilen igen. Länge länge lääänge....aldrig framme jööööö!.
MEN...det gjorde inget, för mamma hade gett mig lite musikböcker och sagoberättelser som jag kunde lyssna på i pappas bil. Och det gjorde jag! Hahaha.... En skiva spelade jag nästan heeeela vägen ända upp tills vi kom fram till dom som vi SKULLE komma fram till - mina kusiner Emmy o Ebba. Och deras mamma och pappa som bor där med. I Örnsköldsvik.
 
Det var onsdag när vi kom fram....och....snart får ni läsa mer vad som hände där...
 
Kram så länge...
 
/Flisan

RSS 2.0