Farmors födelsedag idag!

Hej kära, finaste och goaste farmor.

Idag är det din födelsedag och då du bor i himlen nu och det inte finns någon speciell adress dit så kan jag inte skicka ett fint kort som jag och mamma fixat iordning till dig. Men...jag gör så att jag lägger in den bilden här i min blogg i stället så kanske du kan logga in på någon dator uppe i himlen och se den. Bra va!

Jag tänker på dig och hoppas att du har det bra i himlen. Jag undrar vad du gör på dagarna. Kanske du har nån fin cykel du cyklar runt på? Min mormor är ju oxå där och hon gillade att cykla har min mamma sagt. Då kan ju ni cykla på utflykter eller fika ihop eller går på promenader ibland. Hoppas det.
Jag saknar dig farmor och det är länge sen jag såg dig nu. Vi kommer ju ses NÅGON gång i himlen så det kommer bli mysigt då! Längtar lite...även om jag inte vill dö just nu. Ibland pratar jag med min mamma om att dö, men jag VILL det ju inte förstås...bara ibland. Det är många tankar i mitt lilla huvud, för jag vill ju gärna träffa BÅDE min mormor och farmor och då måste jag ju till himlen. Men sen blir jag glad att jag har alla andra som tycker om mig här nere på jorden och då blir jag lite gladare igen. Men många tårar blir det ibland, för jag tänker ju på himlen och er två som är där.

JAG ÄLSKAR ER, FARMOR OCH MORMOR!
Ha det så bra båda två och grattis på födelsedagen igen farmor Anna och ät mycket tårta!

Puss o kram från mig.
Flisan...
och mamma Lena hälsar med.
 

RSS 2.0