Varit hos en ny kompis som heter Matilda

I förrgår efter dagis så gick jag o mamma till en annan lekpark, nära där jag bodde innan. Det var en stor gunga där som jag gillar att gunga i, så då gjorde jag det. Mamma putte mig ända upp till himlen så jag kunde nästan nå solen, månen och oxå krama mormor då. Jag vill gärna träffa mormor men det får jag göra en annan gång säger mamma.
När jag gungat en stund så fick jag putta barnvagnen över grässlänten där och sen runt ett hus. Där i det huset bor en kompis till mamma som heter Linnea. Hon bor där med sina 3 barn. 3 tjejer som heter Olivia, Elina och Matilda. Jag fick leka i deras rum när jag kom dit, i Olivias rum. Hon är 7 år. Hon satt o såg på tv med sin syster Elina, som är 5 år. Efter en stund så hade Linnea gjort mat till oss allihop. Vad snäll hon var. Vi åt korv och pasta. Mmmmm... Jag drack vatten o det var gott. Min mage skall få vatten nu ett tag sa min mamma och pappa, för jag behöver det. Ok, jag gillar vatten med.
 
Efter maten så läste Linnea två böcker för mig o Matilda. Hon är snart 4 år - i maj. Jag blir 3 år - i december, samtidigt som moster Eva fyller år. Mysigt! Vi fyller samma dag och då skall jag krama henne. MIN Eva <3
 
Sen .... berättar mer. Måste bajsa lite nu...
Kram F
 
 

Bio med mina kompisar :)

Vilken helg jag haft! Oj oj oj!!! KUL HELG!
Först på lördagen var ju jag o mamma o pappa på Liseberg.
Sen dagen efter, som heter söndag. Då var jag o mamma först på min dans "Showkidz". Det var såååå roligt denna gången. Jag gjorde ALLT som fröken Emma sa då. Jag brydde mig inte om min kompis Emelina jämte mig. Jo, det gjorde jag ju, men inte så att jag slutade dansa o hoppa o krypa å så, bara för att HON inte ville göra det. Mamma sa till mig efteråt att jag var duktig som "körde mitt eget race". Hmmm, jag förstod inte vad hon menade riktigt men jag sa "Ja, mamma, jag är en duktig tjej, och du oxå mamma". Då blev hon glad.
 
SEN så åkte vi spårvagn med Emelina och hennes pappa. Vi åkte in till stan och där mötte vi Åsa o Philippa och Emily och Meija. Vi alla 4 tjejer från dagis skulle gå på bio ihop. Och våra föräldrar fick oxå gå med då. För de fick betala  för oss och se till så vi visste var vi skulle sitta med ju. Hihi. Filmen hette......
 
 
...och den var rolig! Lite tokig oxå sa mamma o Åsa, men jättekul var den. Mkt färger och skvätt hit o dit var det.

Sen efteråt så fikade vi allihop, fast inte Emelina o pappan för de skulle till Emelinas mormor på kalas. Hon fyllde måååånga år sa pappan. Undrar om det är så många som mamma är kanske ??? Eller mer än 3 år, som ju jag fyller snart. Då skall jag ha tårta hemma.
 
Vi fikade o åt bröd o lite lasagne. Sen blev jag skitsur och gnällde massa. Jag var trött faktiskt. Så när jag grinat o varit jobbig ett tag när vi lämnat fiket, så somnade jag i vagnen. Det var nog lika bra det, även om det var i senaste laget sa mamma. hihi. Men jag sov lite o då passade mamma o Åsa på att GÅ ända hem. Gud va de orkar de där mammorna :) Philippa satt i cykelsadeln på Åsas cykel och hon somnade oxå när vi var på bron. Gott o skönt för oss båda barn. Mammorna babblade nog vidare då tror jag.
När vi kom hem, vid Åsas hus, så vaknade jag o Philippa. Vi blev vansinniga för att vi inte fick leka hemma hos dem. Jag var nog fortfarande trött men jäklar vad jag höll på i vagnen. Mamma kände sig lite dum sa hon, när folk nog undrade varför jag inte tröstade mig i vagnen när jag var nästan hysteriskt ledsen. Hon försökte faktiskt, men....jag ville inte bli tröstad. Jag ville ju leka med Philippa. Mamma ringde till Åsa och hon sa att Philippa höll på likadant hemma, bara skrek och höll på och var arg och ledsen.
 
Efter ett tag hemma i mammas hus så blev jag glad igen. Mamma är bra på att få mig glad. Jag var JÄTTELEDSEN ju, men sen blev det ganska bra igen.

Tack snälla mamsen för en rolig dag me dans o bio o popcorn o festis. Så snällt att du ringde runt till mina kompisar och fick med dem. Detta gör jag gärna igen...bara så du vet mammispammis :) Jag älskar dig!
 
Puss o kram alla roliga biokompisar o danskompisar. Ses snart igen hoppas jag :)
 
/Flisan

RSS 2.0