Allra sista dan på förskolan ;(

Nu är det bara en dag kvar för mig att vara på:
Avdelning Röd på Kastvindsgatans Förskola.
 
Så...i morse så hade jag och mammis o pappis, ihop med Meijas familj, fixat presenter till alla fröknarna.
Vi smööööög in halv åtta och gav dem varsin fin blomma i krukor. Åhhhh, några var sååååå söta. Sen fick det varsitt kort som mammis gjort till dem. Camilla läste sitt kort och sa:
- Åhhh, vad fint skrivet! TACK SNÄLLA NI!
 
Sen kramade vi fröknarna för de ville tacka oss. Sen vet ni vad...jo sen kramades föräldrarna OXÅ med fröknarna :) Hihi... Min fröken Lena kramade min mamma Lena och då blev fröken Lena lite ledsen för det var lite sorgligt att lämna över oss till stora skolan på Rambergsskolan sa hon. Då började min mamma oxå att nästan gråta.
(De är så känsliga i den åldern...hahahaha)
Presenterna var ifrån Daniel och Emelina oxå...fast de var ej där för de hade ledigt just idag.
 
Efter detta så skulle mammis o pappis gå, men jag ville inte det för jag ville bara krama dem heeeeela tiden!
JAG ÄLSKAR DEM! ÄNDA TILL MÅNEN OCH RUNT HELA VÄRLDEN OCH TILL FARFAR OCH HEM TILL LISEBERG OCH TILL MOSTER EVA OCH KATTERNA OCH SEN HEM IGEN TILL PAPPAS HUS OCH TILL MAMMAS HUS.
 
Fast de behövde åka till sitt jobb och jobba, så jag måste släppa dem ;( Kramade lite extra innan bara. Meija hade inte ätit frukost heller, som mig, så då struttade vi iväg o skulle äta. Men först...så ville jag vinka i fönstret...en allra sista gång från det fönstret...för sen kommer jag inte vara här NÅGON gång mer...NÅGONSIN.
Bara om jag jobbar som förskollärare...hmmm, det kanske jag skall göra...hahaha.
 
Tjingeling ni alla. Hörs snart igen.
/Flisan

Marängtårta med glass å chokladsås!

- Nu är det dax, sa min mamma!
- Vadå?, frågade jag.
- Jo, att vi börjar med att införa avslutningstårta när man slutar skolan! :)
- Ahhaaaaa, då vet jag mammis! Jag vill gärna äta den tårtan i såfall. Får jag det?
- Självklart lilla gumman, sa hon då.
 
SÅ....nu är denna dagen här och jag fick bjuda hem några kompisar på marängtårta-kalas :)
Det blev Meija, Saga och Embla. Emelina kunde inte komma just idag så det var ju lite synd.
Men VI hade jättemysigt.

Jag o pappa kom dit ihop med Meija, för pappa hade hämtat henne på förskolan med idag :) Det var kul tyckte Meija, för hon hade aldrig åkt i min pappas bil ju.
Sen ringde vi på hos mamma och hon hade satt upp några papper på dörren och ballonger! En blå ballong hade ingen luft kvar i sig. Den hade nog pyst ut. Hahahaha.
Inne i lägenheten fanns det småflaggor som hängde lite åt höger och vänster...och mer ballonger. Jag tyckte det var jättefint och Meija fnittrade massor oxå åt detta. Hon är såååå rolig när hon fnittrar. Hihi....
 
Lite precis efter oss, så kom Embla och hennes mamma Sofia och sen kom Saga o hennes mamma Emma.
Och då lekte vi lite innan tårtan var klar att ätas. Jag fick faktiskt hjälpa mamma att kleta ut lite banan som var mosad i grädde :) Och jag klickade på denna gegga på en stor marängbottentårtgrej. Sen la jag en ny marängrej på den geggan och därpå la mamma lite till gegga. Hahaha...ja just det ja. Hon la på lite glass både i mitten o över hela tårtan med. Mmmmm, vad gott det såg ut.
- Se men inte röra, sa mammis :) !!!! Hahahaha
 
Så här såg det ut...
 
 
Och så här glada var viiiii som fick smaska på tårtan :) ...
 
 
Mamma hade fixat en kladdkaka med hallon o grädde på med, och den ville några äta av oxå...
 

Liseberg är öppet igen :)

Jaaaa, nu har jag och mamma o pappa varit på Lisebeeeeeerg! Jag har väntat ända sedan förra året på att åka dit nu när sommaren kom igen. Fast mamma påminde mig om att vi ju var där under julen förra året oxå. Ahaaaa.
 
Vi var inte ensama på Liseberg denna gången. Det var flera tuuuuusen till såg jag. Vi fick stå i kö när vi skulle in och vet ni vad...jo, det stod ett helt gäng med roliga tjejer jämte mig då. Hihi. De var utklädda till söta seriefigurer liksom. En var Askungen, och en var Robin Hood och en var Tingeling. Och min ALLRA mest favvotjej: Elsa!!! Hon från Frost ni vet. Åhhhh, jag ville så gäääärna säga hej till henne, men jag vågade inte :(
 
Vi gick in och hade kul utan dem ändå..hahaha...och jag såg dem faktiskt flera gånger till inne på Liseberg, så jag blev glad varje gång då.
 
Sen.....

Juni igen...

Ja, här har nåt mer hänt. Skriver snart igen.

Sommaravslutning på förskolan

Hej hoppsan! Nu har vi haft en rolig sommarfest på min förskola Kastvindsgatan, både avdelning Röd och Blå.
 
    
 
Och våra föräldrar fick komma dit å vara med oxå. Mysigt. Mamma kom först och då gick vi på poängpromenad ihop på våran utegård. Man fick svara 1:a X eller 2:a och jag tror att jag kunde nästan alla svaren.
 
  

I slutet fanns det en plastburk som det låg massa olika pärlor i. Man skulle gissa hur många pärlor det fanns i den då och skriva det på en lapp man hade :) Jag gissade 40 st. (min kompis Emelina stod jämte mig och hon skulle med skriva 40 st sa hon...hihi).
 
    
  
 Sen så fick jag gå o hämta en korv med bröd. Bara en fick man ta ;( Men vet ni vad...jag valde att få senap på :) Jag har lärt mig att gilla det...ibland. Och lite ketchup ovanpå med fick det bli. Muuums! Och lite saft fick jag med...men det gillar jag inte så mkt alls. Gillar hellre vatten och mjölk :)
 
 
När det gått en timme på sommarfesten så samlades vi allihop vid gungorna och grässlänten där. Vi skulle visa hur vi gör Miniröris! Tjooohoooo!!! Detta är SÅÅÅÅÅ KUUUUUUUL!
Vi lyssnar på en cd-skiva och fröknarna visar oxå hur man skall göra. Det är upp och ner med armarna och vicka på höften hit å dit....å sitta ner o göra situps och stå upp å göra annat och vifta hit å dit å upp å ner och...hahahahaaaaa....massa kul övningar.
 
 
Ps. Jag har gjort oranga prickar på mina kompisars ansikten för man får inte ha med dem på bild sa fröknarna, om inte barnen har sagt att man får ha dem med på bild. Och jag vet ju inte, så jag målade lite på fotot :) hihi!
 
Vi skulle ryta som ett lejon med...och det gör jag här nedan...och mitt vrål hördes nog ända till Umeå till min farfar tror jag :) hihi...!
 
 
Pappa kom precis när vi skulle börja och då blev jag jätteglad o vinkade o viftade så han såg mig. Hihi. Några föräldrar gjorde som vi...försökte i alla fall...hahaha. Min mamma vickade på rumpan när vi skulle det...haha så rolig hon såg ut :) :) Kissade nästan på mig när jag såg henne jympa :)
 
Sen var kalaset nästan lite slut och mamma skulle iväg och jobba på Ullevi. Pappa var kvar och jag och Emelina o flera andra barn lekte på lekplatsen lite till. Och när vi lekt klart så åkte jag med pappa hem och sen åt vi middag och myste ihop. I morgon kör han mig till förskolan igen och sen hämtar mammis mig igen. Längtar reeeedan! Fast jag älskar ju att vara med pappis med för han är oxå go och snäll och mysig.
 
Nu måste jag baja, så hej då för denna gången. Jag bajsar förresten nästan varje dag nu. Förut var både mamma o pappa lite oroliga för detta för jag ville inte bajsa alls. Väntade lääänge mellan varje gång. Så nu är de nog lite gladare att jag gör det där läbbiga oftare. Hahaha...

Kramis bananis ni goa kuliga som läser detta. Ses här snart igen :)
Pözz Felicia
 

RSS 2.0