Vilken kul och inte kul helg jag haft!!!

Lördag: Universeum med mammas kompis Linnea...och då följde hennes barn med....som var hemma på mitt kalas när jag blev jättestor tjej....3 år!
Mathilda, Elina och Olivia heter de barnen och de bor ganska nära oss. Jag o mamma har varit där o lekt och fikat och pysslat några gånger och det är såååå mysigt hos dem. De har nog ALLT tror jag. Leksaker överallt och pyssel och en MASSA koppar och muggar och skålar som de äter i. Mamma diskade där åt Linnea en gång och då var det måååånga tallrikar o muggar ska jag berätta. Mammas fingrar blev nästan som russin...sånna som kan bli när man badar så där länge som jag gör ibland. hihi. Heja mamsen, vad snäll du var mot Linnea, för det sa hon till dig att du var. Jag tycker du är snäll JÄMT! <3
 
I alla fall så var vi på Universeum med dem och vi var längst ner och lekte jättelänge. Massa kul grejer där. Sen fikade vi där nere med. Jag fick lite lunch först: köttbullar. Sen fick jag bulle av Linnea och festis av mamma och eftersom det var lördag så fick vi alla barn några godisbilar. Jag gillar både de rosa och vita och ljusgröna bilarna. Olivia gillar de vita allra mest sa hon :)
 
Sen åkte vi hiss upp till en våning nr 3 tror jag.... Och där fanns den där rutchbanana jag gillar. Jag åkte den nog säkert 100 gånger...upp och ner...upp och ner...hihi...såååå kuligt!
Och vet ni mer vad som finns där jämte, jo ett stort SPINDELNÄT! Huuuuu.....
Jag klättrade i det! Och vet ni vad! Jo....jag KLARADE DET! JAG VANN! Jag var så glad och sa detta till mamma som såg på :) Jag KLARADE DET MAMMA! SE, JAG KLARADE DET! Jag har inte gjort nån klättring i en sån någon gång innan, så nu var jag såååå glad! Och lycklig. Jag ville inte lämna mitt nya ställe i repen där. Men till slut gjorde jag det ändå. Då gick vi till det där roliga bubbliga vattnet där man kan göra bubblor med en grej med slang i. Jag o Mathilda testade detta o våra bubblor blev så HÄÄÄÄÄÄR STORA!
 
More to come sooon...

Rytmik...vad e det för nåt spännande tro?

OJ!
OJ OJ!
OJ OJ OJ....VAD KUL!
 
Jag har varit på en rolig grej med min pappa igår. Det heter Rytmik :)
Pappa hämtade mig på dagiset och sen åkte vi dit direkt i hans bil. När vi kom till en kyrka så stannande pappa och vi gick in i ett hus jämte kyrkan. Svenska kyrkan var det sa pappsen. Aha tänkte jag. En gul och blå flagg-kyrka. Spännande! Jag har en sån flagga hemma i mitt rum hos mamma. "Heja sverige, heja sverige" brukar jag säga ibland :)
 
Sen när vi kom in i det där huset så tog vi av oss ytterkläderna. Det var såååååå kallt ute, ungefär 10 grader...minus...så det var skönt att bli lite varm igen. Sen så fanns det lite fika där, så vi åt varsin macka...
Inte han gubben "Macka-Packa", som i filmen jag har: "Drömmarnas trädgård", utan en macka, som oxå heter smörgås, mjukbröd, fralla...balla...falla...fniss ;)
 
I alla falll så kom det sen en tjej som skulle samla oss allihop i en ring på golvet. Pappa skulle inte få vara med sa de, men det ville jag...och han med, så det gick bra denna första gången. Det var jättekul! Läs här vad vi gjorde:
 
....kommer....

Första gången jag åkte skridskor...tjoooohoooo!

...hääääär kommer jag....se upp på iiiiisen....ouuuupssss, nu ramla ja...igen...hihihi....
 
Mer kommer....

Myyyyys me mamma hemma hos hennes hus

Oj vilken helg!!!!
Hela lördagen så myste vi hemma med massa roliga saker.
När jag vaknade på lördagsmorgonen kl. 6.15 så gick jag in till mammas rum o la mig jämte henne. Mamma sa att det var natten ännu och sa att jag skulle försöka sova lite till...så då gjorde jag det. Mamma somnad bara liiite sa hon.

SEN.....
 
 
Och SEN...
 
 
Och SEN...
 
 
 

Disney on ice :)

Oj, vilken överraskning mamma hade till mig och pappa.
 
Mer kommer....

MAMMMMMAAAA <3

ÄÄÄÄÄNTLIGEN FÅR JAG KRAMA DIG IGEN. JAG HAR LÄÄÄÄÄÄNGTAT MASSOR!!!!
 
Jag fick äntligen kram dig nu. När vi landade i Göteborg så åkte vi hem till pappas hus. Min mamma var inte på flygplatsen och stod där....som hon brukar göra...så jag blev lite ledsen...men bara lite. Pappa berättade att mamma jobbade och att jag skulle få träffa henne när hon jobbat klart. Ok, så då gjorde jag så att jag lekte hemma i pappas hus tills då jag skulle få se henne. Jag hade gått upp jättetidigt hos farmor o farfar, för vi skulle flyga tidigt som bara man gör ibland....hoppas jag. Gääääsp sa jag när pappsen väckte mig kl. 6. Jag har ju inte direkt somnat så tidigt på kvällarna där i Umeå...fniss....
 
Mer kommer ....

GLÖMDE JU....

Ja, nu kom jag på nåt som jag helt hade glömt av att berätta om! Ouupsss!
 
Jag har ju varit och sett PIPPI, TOMMY, ANNIKA, LILLA GUBBEN OCH HERR NILSSON ju!
Ni kan täääänka er hur kul detta måste ha varit.
 
Min mamma hade fått två biljetter till en teater på Liseberg av hennes kompis Tina och guuud vad glada vi blev då. Tack SNÄLLA Tina. Dig gillar jag så hääääääääääääääääääär mycket :)
 
Och hur mkt gillar jag att se Pippi-teater tror ni? JO....så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket kan jag berätta precis just nu för er alla. Det var superoligt.
Det som oxå var roligt var att mamma inte fick ta kort där inne på teatern...hihi, och det gillar hon inte ju, för hon vill ta kort....jämt!!!! Hahahaha.
 
Tur att mamma tog så himlans många foton INNAN teatern började då...hahaha. och det kommer bli kul att få se dem sen...så klart. Jag kanske blir lika foto-tokig som mamma är när jag blir 4 år och ännu större tjej.
Här är några av dem (så fort mamma lagt över dem från sin kamera får ni se dem).
 
 
Jag skall snart googla fram lite bilder från teatern på internet och klistra in här med att klicka på datorns knappar. Man kan inte klistra vanligt i datorn för då blir det kletigt. Så ni kommer få se lite bilder ändå från våran tokroliga kväll.
TACK SNÄLLA GOSEMAMSEN FÖR DEN MYSKVÄLLEN IHOP.
 
/Kram Flisan
 
 

EN DAG KVAR BARA <3

 
Till vad då? Jo, tills det är....
 
 
 
 
 
..och då får jag träffa min goaste och härligaste och finaste och BÄSTASTE mamma igen <3
Då blir det K R A M K A L A S !!!
 
Puss o kram tills dess mamma, för du läser väl vad jag skrivit här, nu när jag är så långt ifrån dig här uppe i norra landet där det snöar och har sig :)
 
Puss igen :) Vi ses snart älskade mamsen!
 
/Din Flis-fiiiis!
 
 

Nyår hos mina goa kusiner i Ö-vik :)

Tralllalllaallallaaaa. Nu har jag firat nyår hos min pappas brorsa och hans familj. Där bor mina kusiner Emmy och Ebba med. Efter att jag o pappsen varit hos farmor o farfar i flera dagar så åkte vi buss till Ö-vik. Det var roligt. Tåget vi skulle åka hade blivit sjuk, så bussen fick ju duga då :) Bussen åkte mellan massa vägar med snö. Det var snö nästan ööööverallt. Hemma hos mamma är det ingen snö längre. Stackars henne. Jag som haft det såååå kul i Umeå nu och åkt pulka varje dag! ...iiiiiiihhhhhhhh låter det i backarna när jag susar ner... Såååååå kul!
 
 
Men NU...så har jag varit o lekt med Emmy och Ebba. Se här vad fina två av oss är...

RSS 2.0