En heldag på Lundbybadet med mamsen :0)

Jajjemensan, det blev det! Och vad KUL vi hade! Oj oj oj! Och sol och bad och glass och smörgås och armpuffar och plask och rutchbana och kaka och paprikor och handduk och solbrillor och...myyyyyys i stora lass, bara jag o min goaste av alla goa mammor <3 <3 <3

Nu har Ebba o Emmy kommit hit oxå :)

Ja, de har de minsan :)

Pappa, farmor, farfar å jag åkte över till mammas nya gula hus för där hade mina Ö-viks vänner sovit inatt för de rymdes inte i pappas hus. Jag var jätteglad men lite blyg som vanligt, men när Ebba ville leka i mitt rum med Pippihuset då blev jag superglad. Mamma hade lagat en festmåltid till alla. Det var taccos med alla tänkbara tillbehör. Vi åt och hade det sköj. Efter maten ”lekte” alla med mobiltelefonerna och jag satt nog mest av alla å knappade och spelade upp musik och annat. Hohoho jag gillar verkligen mobiler å paddor ;)

Nu är det läggdax så då skall jag sova...fast jag vill inte egentligen. Tänk om mina kusiner inte är här i morgon. Tänk om några tjuvar kommer och tjuvar bort dem :´(

Men....det finns ju inga tjuvar...ELLER spöken, för det säger ju Alfons pappa.

God natt alla :)

/Flisan


Berättelse om mina kusiner när de var här

Andra dagen med mina kusiner så skulle mamma jobba på sitt jobb på kontoret. Så under tiden så åkte vi in till Universeum, stället med alla djur.. allt från fiskar, apor, hajar, ormar, spindlar, ja till och med dinosaurier fanns det där. Vi gick runt och spanade i flera timmar, farmor och Anna gick på stan å spanade med, fast efter kläder…de sa att vi fick vara på Universeum jättelång tid så de kunde gå runt i mååååånga affärer och shoppa.

Det var några härliga dagar vi fick umgås med varandra, jag har kvar en del bilder & filmsnuttar som jag vill kika på så ofta det finns tillfälle. Jag vill ju inte glömma bort allt skoj som vi hittade på när norrlänningarna var å hälsade på.

Kram till mina fina släktingar i norr, hoppas vi ses snart igen.

/Flisan


Berättelse om farmor o farfar när de var här

Jag och pappa åkte iväg till Landvetters flygplats, det skulle bli skoj att träffa farmor å farfar igen.
Det var ett tag sedan vi sågs sist, och jag tror de längtade lika mycket att träffa mig som jag längtade efter dem. Pappa sa att farmor nog skulle vara lättad över att vara på marken igen, eftersom hon inte flugit på ca 40 år.
Å det var hon…

När vi kom fram följde jag med pappa till terminalen, vi visste inte att planet redan hade landat, så när
vi kom in såg pappa farmor och farfar. Vi smög oss fram och klappade dem på ryggen, oojjjj vad spännande. Jag blev lite blyg &klämde mig fast bakom pappas ben. I bilen hem blev jag mig själv igen = en go å glad stor tjej.

Efter en stund var vi framme vid pappas hus, jag busade med mina nya lekkamrater, pappa lagde middag till oss och vi hade det mysigt.

Dagen därpå åkte vi till Ikea, farmor ville shoppa några grejer. Bla fick pappa nya gardiner till vardagsrummet.. jättesnygga. Vi spanade in barnavdelningen en bra stund så när det var dags att äta var jag riktigt hungrig. Köttbullar å potatismos med grönsaker, till efterrätt fick vi chokladpudding.. mums va gott.

Nästa dag åkte vi till Skatås, där borde det finnas många skator och åsar men vi så bara några små kullar på vår promenad ute i naturen. Så när vi kom tillbaka till utgångspunkten sa jag: titta en skata…och den stod på en kulle/ås. Bra Felicia sa de andra, nu kan vi verkligen säga att vi är i skatås hihi. Vi fikade och jag sedan lekte jag med myrorna som var under bordet..

Snart kommer fler släktingar hit till Götet, farbror Mathias, faster Anna och mina kusiner Emmy och Ebba. Jag vill så gärna leka med dem och visa alla mina leksaker. Imorgon kommer de hit med bil.

Hej då så länge. I morn ska jag träffa mina kusiner. Jag längtar :)
Sov gott alla. Kramizar från stora tjejen = jag :)

/Felicia


RSS 2.0