Hockeyfinal nr 2 i Scandinavium

WOW och WOW igen! Det här stället är det VERKLIGEN livat på! Jag hade till och med fått låna Meijas hörlurar att ha på mig ifall det skulle bli högt ljud på matchen. OCH...det var högt ljud. Alla satt och smattrade med sina pappersark som man fick...och jag med gjorde det...så klart :) :) :) ...för det var ju roligt! hihi.
 
Det var superhäftigt när det var nedsläckt i hela ishallen innan...och folk tände sina ljus på sina mobiler så det lös överallt på ställen där folk satt. WOW var det!
 
 
Och SEN...så kom det där eldarna som spelarna skulle åka emellan...och igenom ett stort indianhuvud...tills de kom in på isen. Det DÄR skulle JAG vilja göra! Fast kanske inte med skridskor för jag är inte så bra på det.
Har inte åkt skridskor i år alls. Hmmmm..det brukar ju mamsen ta med mig på. Får höra om det går att göra nu, för det är ju snart sommar kanske och då smälter ju isen.
 
Men innan detta, när vi kom dit utanför, så fanns det ett supergulligt Frölundagosedjur, längre och högre än vad pappa är. Den delade ut godis och gjorde high five! Såååå...jag som ju liksom gillar godis...MASSOR...gick fram och kramade den och fick ta en godis i papper, en med lakrissmak tror jag det var. Den var både röd och svart i alla fall. OCH GOOOOD! Slurp!!! hihi. Sen gjorde jag high five :)
 
 
Ouuuuppppsss! Bilden blev visst lite sne :) Hihi.
Lägg du huvudet på sne med så ser du bättre :)
 
Jag och mamma lämnade våra biljetter till en gubbe o sen gick vi ner till en kompis till mamma. AC heter hon. Hon har gjort jättefina flätor på mig en gång. Hon var nere i en pub som var FULL av folk med frölundatröjor och halsdukar och fjädrar på huvudet. Jag tog på mig mammas frölundatröja och den hängde nästan ända ner till marken :) hihi. Och sen tog vi på oss varsitt pannband som hade en röd och en grön fjäder fastsatt. Det är frölundas färger...grön och röd och lite vit med.
Där nere fanns en gubbe som de kallar för Hövdingen. Han hade en JÄTTESTOR indianfjädergrej på huvudet. Jag ställde mig jämte honom och så tog AC och mamma kort på oss. Vi var jättecoola :) Se här..hihi
 
 
Sen gick vi upp och skulle måla oss i ansiktet. Vi fick tre streck på varje kind. Mamma satt samtidigt som mig och blev målad. Hennes streck blev tjockare än mina och då blev jag lite sur, men bara lite.
Sen blev jag glad igen, för där fanns det STORA gosedjuret igen :)
Då fick jag ta en godis till :) ...fast jag tog 2 st (för min mamma sa att jag nog kunde göra det) Heja mammis!
 
Här är vi inne på toan, för jag ville se hur jag såg ut på mina kinder. Min gosekatt Minella skulle oxå få vara med på bilden tyckte jag.
 
 
Tuuuuut!... sa det i högtalarna! Dax å hitta till våra platser och heja!
Vi gick upp till rad 21 och där satt vi och hejade och smattrade med våra smatterpapper och hade kul. Mamma hade med sig både popcorn och ett godishalsband...(som jag åt upp innan det var paus första gången...hihi)
Och sen fick jag en chokladboll och några små godisnallar. Jag VILLE ha en glass med men mamsen sa att det räckte...och att jag ju redan hade fått en glass hemma idag. Min kompis Saga kom hem till oss nämligen, redan efter frukost :) Kul! Och då lekte vi i 3 TIMMAR! Och DÅ fick vi varsin glass.
 
Matchen var inte bra. Frölunda förlorade. MEN de gjorde ett mål i slutet och DÅ var det jättemånga som stod upp och hoppade och var jätteglada. Jag om mamma med! Men sen blev det inga mer mål och det blev 4-1 till de andra, Skellefteå hette de. Bläää för dem. Om två dagar så skall de mötas igen och då vill jag faktiskt att Frölunda skall vinna!
Det är 1-1 nu, för första matchen i finalen så vann Frölunda, i deras ishall.
Dom skall spela 7 matcher mot varandra, fast inte riktigt så många ifall någon vinner oftare.
 
Hej hopp å hej då, detta var min roliga dag på hockeymatch. Superduperkul!
Må så gott, nu är jag på skolan eller fritids när du läser detta...tror jag :)
 
Jo just det ja! Innan vi skulle gå från ishallen så såg jag till att mamma tog ett kul foto på mig i hockeykläder :)
 
 
Hihi, fräckt va! :)
 
Vi ses snart här igen hoppas jag.
 
Kram Felicia Anita Anna Jansson
 
 
 

Attans kul helg!

Nu har jag haft en superkul och låååång helg.
 
När jag var på fritids på fredagen så hämtade Meijas mamma Emelie mig och Meija. Redan efter fikat var det. Och sen hämtade vi Nilo på hans dagis. OCH SEN...så gick vi hem o lekte ute på deras gård en lång stund. Vi klättrade och lekte med allt möjligt. Åt lite rester av pizza som de hade inne sedan.

Lite senare så kom min mamma dit och skulle vara där med oss 3 barn, ÖVER NATTEN! Meijas mamma o pappa skulle åka till stan och göra nåt som heter A W. Undrar vad det betyder??? Jag hörde nåt om att de skulle äta något. Kanske nån restaurang som heter A W? De kommer i varje fall inte hem förrän jättesuperduper-sent i alla fall. Mysigt att vara i någon annans lägenhet och sova....hihi.
Vi åt lite tjockpannkaka med bacon i, precis när mamsen kom. Jag gillade inte detta. Pillade ut baconen bara. Lingon gillar jag inte heller.

Vi lekte lite mer sen och spelade lite spel hemma hos dem. Sen åt vi popcorn och chokladpudding. Mmmmm!!!! Emelie hade gjort iordning det till oss och ställt 4 skålar i kylskåpet så de skulle stelna.
Det var Mmmmmuuummmssssiiigggggttttt!
När det var läggdax så hade Meija bestämt att jag skulle läsa en bok som heter...ROST! Hihi, min favoritfilm ju :)
 
När vi barn hade lagt oss ihop på 2 breda madrasser så började mamsen att läsa. Det var mörkt då så hon såg inte så bra med den lilla lampan som bara fanns i rummet, men det gjorde inget. Jag o Meija busade och viskade och nästan gjorde knutar ihop med våra ben och armar. När hon hade läst ett tag så sa jag att hon hade glömt vissa saker som ju hände i filmen Frost...men då sa hon att det inte går att skriva ner precis ALLT i en bok, så som filmen är. För då skulle boken blir SUPERTJOCK! Hahaha!!!
 
När vi sovit från 22.30 - 07.00 så räckte det tyckte Meija som väckte oss alla :)
Då lekte vi igen och sen åkte vi och Meijas mamma spårvagn in till en experimenthall i Frihamnen. Det var jätteroligt. Man fick testa en massa saker och bygga grejer och oxå kasta sig in mot en TJOCK matta. Hihi, det var roligt som bara den!!!
 
På vägen hem så åt vi på Mc Donalds :) Jag åt chicken nuggets och pommes OCH...något som jag ALDRIG har ätit förut (förutom en gång...och då gillade jag det inte) och det var ANNANAS!
Åh vad jag älskade det. Mmmmm.
Mamsen sa att jag inte gillar det annars ju, men nu gör jag det! Jag växer och blir större och då KAN man börja gilla saker sa jag till henne.
 
Kvällen blev mysig med mamsen bara. Det gillar jag nog allra bäst. Det är ju såklart kul att vara med kompisar och så, men det är mysigt att BARA vara med sin förälder ibland. Vi såg på en film som jag valde. Lilo & Stich. Den är rolig. En figur som kallas för experiment 626 och den är blå. Supersöt!
 
Nu är mina fingrar trötta. Måste vila dem. Snart skriver jag igen kära vänner.
Puss o kram...från mig...till dig :)
 
/Felicia, 6 år
 
 
 
 
 

April 3

Hej

April 2

Hej

April april din dumma sill

Hehehe...

Mars4

Hej

Mars3

Hej

Mars 2

Hej

Mars 1

Hej

Feb igen

Hej

RSS 2.0