Pizzakväll på Åland....Mmmmmm.....

Oj oj oj. Nu har mamma hittat sitt favoritställe när det gäller pizza. En tjej som mamma jobbade med på beachvolleytävlingen, som heter Jonna, tog med oss två och en annan tjej som heter Emma, till en sportbar. Där sa hon att de serverar den ALLRA BÄSTA PIZZAN I VÄRLDEN. Och vet ni vad...det var nog sant. För mamma kunde inte sluta berömma pizzan under hela tiden vi åt. De andra var supernöjda oxå. Den var bara helt perfekt. Lagom tunn och med massa goa saker på.

- "Allt den skulle smaka, smakade den....", sa de alla nästan i kör. hihi...det lät riktigt kuligt.

Sen ville Jonna visa oss var hon bodde, så hon körde vidare ungefär i 20 minuter. Hon bodde mitt ute i skogen i ett litet radhusliknande lägenhetsområde. Hon hade 2 katter som ville gosa heeela tiden. När mamma böjde sig ner för att rätta till sin strumpa, så hoppade en av katterna upp på hennes rygg och stod där. Roligt! :)

Klockan blev nästan ett på natten när hon väl kört oss tillbaka till vår idrottshall i Mariehamn, så då var det dax att krypa ner med mamma i morbror Anders sovsäck igen. Han hade lånat den till oss, så vi inte skulle frysa. Den var skön och varm och lite halkig utanpå :0).

HÄR ÄR IDROTTSHALLEN VI SOV I, DÄR MAMMA O JAG SOV I SÄNGEN MED RÖTT LAKAN :)



HÄR ÄR TVÅ HELT OLIKA ROLIGA SÄNGAR...
EN ÄR TRE VÅNINGAR HÖG OCH EN SÄNG ÄR BARA ETT UNDERLAG.
DET SÅG KUL UT NÄR DESSA TVÅ TJEJER SOM SOV DÄR, LÅG OCH PRATADE MED VARANDRA :)



Natti natti alla ute i världen. Sov så gott nu, så gör jag det med.
Mysplutten v.23


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0