Norrland - vecka 27

Det bar iväg med bil, i pappas bil, till Stockholm. Där var vi en natt på ett hotell. Jag sov i en skön liten säng då. Granne med mig o pappsen var farmor o farfar. Det var jätteroligt. Jag sprang runt i korridoren på hotellet. De hade en röd låååång matta där så det blev mjukt och skönt att springa där med strumporna på mig. Skorna blev lite klumpiga och varma. Jag åkte hiss MASSA gånger med pappa oxå. Det var superduperskojsigt!
Vi alla 4 åt mat på restaurang i Stockholm och det smakade jättegott. Jag fick lite vin oxå, eller...var det kanske bara färgen på drycken...hmmm...vet ej.

På morgonen när jag vaknade så väckte jag pappa som vanligt. Han gillar ju att sova så det brukar bli jag som väcker honom. (när dagis börjar om en månad så blir det tvärtom tror jag, för då måste ju pappa (och mamma) göra sig lite klara INNAN de väcker mig, så att vi hinner till dagis i tid). Men i alla fall, så är det härligt när pappa ligger jämte mig i samma rum. Hotellet var nytt för mig, alltså inte just detta hotellet utan att SOVA på hotell. Det har jag inte gjort någon gång än. Så det var extra spännande att äta frukost nere i hotellets restaurang. Oj vad mycket mat de hade där. Man kunde välja nästan vad som helst att äta.

Jag åt.... text kommer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0